Make-Up/Hair, brows and lashes

Hair, brows and lashes

Ben je make-up artist en wil je méér? Voeg een extra skill toe aan je cv en leer prachtige kapsels creëren, en wimpers en wenkbrauwen piekfijn opmaken. Tijdens deze opleidingen leren onze docenten je de kneepjes van het vak. Verbluf je klanten met jouw talent!

extra skill op je cv

meerwaarde voor MUA's

les van topexperten

nadruk op praktijkoefening

de beste technieken

waardevol diploma

extra troef op je portfolio

voor beginners en gevorderden

stap voor stap uitgelegd

prachtige resultaten


allCoursesWithinSubtheme Hair, brows and lashes

haar, wenkbrauwen en wimpers

Brow and Lashstyling

Brow and Lashstyling, cpProfessionWithFuture

Echte beauty experts delen hun tips & tricks zodat je snel professioneel aan de slag kan.

availableVia

haar, wenkbrauwen en wimpers

Hairstylist Allround

Hairstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Hairstyling en word veelzijdig Kapper.

availableVia

haar, wenkbrauwen en wimpers

HD Brow Sculpting

HD Brow Sculpting, cpProfessionWithFuture

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

availableVia

haar, wenkbrauwen en wimpers

Henna Brows

Henna Brows, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Henna Brows en word een krak in je vak als Wenkbrauwstylist.

availableVia

haar, wenkbrauwen en wimpers

Make-Up doorheen de jaren

Make-Up doorheen de jaren, een cosmetische tijdreis

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

availableVia

Make-up Event & Party, laat iedere klant schitteren

Verdiep je in make-up voor speciale gelegenheden en feestjes en word een nog betere MUA.

haar, wenkbrauwen en wimpers

Wimperlifting

Wimperlifting, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Lash Lifting en start meteen als Wimperexpert.

availableVia

haar, wenkbrauwen en wimpers

Wimpers One-By-One

Wimpers One-By-One, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperverlenging en start meteen als Stylist voor wimpers.

availableVia

haar, wenkbrauwen en wimpers

Wimpers Russian Volume

Wimpers Russian Volume, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperverlenging en start meteen als Stylist Wimpers.

availableVia


beSureOfYourFuture

Met een uitgebreid en persoonlijk portfolio verhoog je je kansen op werk in de beautysector aanzienlijk. Heb je extra troeven op zak en beschik je over niet-alledaagse make-upskills? Dan heb je een streepje voor! Wie als make-up artist ook prachtige kapsels creëert, of wimpers of wenkbrauwen stylet, gunt zichzelf een ruime voorsprong op de concurrentie.

Make-up artiesten die méér in hun mars hebben, hebben altijd een voordeel op andere MUA’s. Een uitgebreid portfolio is echt een must in deze sector. Iemand die ook wimpers of wenkbrauwen doet, zorgt ervoor dat ik als modeontwerper geen extra stylist moet inhuren. Vaak is dat financieel ook voordeliger voor mij. - employerSpeaks

haar, wenkbrauwen en wimpers

trendsCapitalized

Volle wimpers en wenkbrauwen zijn hot. Het is een kunst om de delicate haartjes met precisie te stylen, dus jouw skills als wimper- of wenkbrauwstylist komen goed van pas! Ook langdurige oplossingen zoals extensions en wimperlifting gaan in stijgende lijn. Wil je altijd mee zijn met de laatste nieuwe trends? Volg dan een opleiding aan onze school.

Hair, brows and lashes, hundredPercentOfTheTime

Vrouwen willen steeds minder tijd besteden aan hun dagelijkse make-up ritueel, maar willen er wel goed uitzien. Daar spelen de grote beautymerken handig op in door langdurige oplossingen aan te bieden. Zo ontstaat er elk jaar wel minstens één nieuwe techniek om vollere, strakkere wenkbrauwen en langere wimpers te creëren. Enkele jaren geleden verscheen microblading op het toneel, waarbij minuscule wenkbrauwhaartjes op je huid getatoeëerd worden. Microfeathering is daar de verfijndere variant van en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er natuurlijker en een beetje fluffy uitzien. Ook brow lamination wordt steeds populairder. Met deze methode blijven wenkbrauwhaartjes enkele weken perfect op hun plaats zitten en krijg je zonder invasieve technieken toch prachtige volle wenkbrauwen. Mascara is niet dood, maar kent wel een sterke daling in populariteit. Vrouwen hebben geen tijd en zin meer om elke ochtend hun mascara aan te brengen en ‘s avonds er weer af te halen. Ze verkiezen langdurige methodes zoals wimperextensions. En daar tellen ze graag wat meer geld voor neer.

Na enkele jaren als make-up artist, voelde ik dat ik nieuwe dingen moest leren om genoeg opdrachten te blijven scoren. Via een collega kwam ik meer te weten over de opleidingen aan deze school en ik schreef me vrijwel meteen in voor een cursus wenkbrauwextensions. Vanaf les 1 gingen we zelf aan de slag. Dankzij de uitstekende aanwijzingen van de docent, kreeg ik de technieken al vlug beet. En de opdrachten? Die stromen weer binnen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn populair bij studenten die al ervaring hebben als make-up artist. Ze willen hun cv aanvullen met extra skills om meer opdrachten binnen te halen. Dankzij onze fantastische docenten leer je wimpers, wenkbrauwen en kapsels perfect afstemmen op elke look. Je gaat meteen actief aan de slag tijdens de lessen zodat je snel bijleert en professioneel kan starten.

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • Ook wimpers kunnen grijs worden naarmate je ouder wordt. Dat doen ze gelukkig veel minder snel dan je hoofdhaar en met een beetje mascara zijn ze makkelijk te camoufleren.
  • Lange wimpers, dat willen we allemaal. Maar 12 centimeter lijkt ons wel een beetje te veel van het goede. De Chinese vrouw die dit wereldrecord op haar naam mag schrijven, lijkt het alleszins niet zo erg te vinden.
  • Onze wenkbrauwen brengen bijna 50% van onze boodschap over. Je gezichtsuitdrukking maakt je gesprekspartner meteen duidelijk hoe jij je voelt of wat je denkt.
  • Elke wenkbrauw bestaat gemiddeld uit zo’n 250 haartjes. Hoewel dat aantal nog flink oploopt voor mensen die hun wenkbrauwen nooit epileren.
  • Wenkbrauwen houden van de zomer! Ze groeien veel sneller bij warm weer dan in de koude winter.