Extensions

Geef je klanten wenkbrauwen en wimpers waarmee ze shinen! Na deze opleidingen kan je vlot brow of lash extensions aanbrengen en weet je exact wat nodig is om een sprekende blik te creëren.

alles over extensions

voor langere wimpers

voor vollere wenkbrauwen

les van topdocenten

focus op de praktijk

nieuwste technieken

geavanceerd materiaal

laatste nieuwe trends

onmisbaar in beautysector

populair bij je klanten


allCoursesWithinSubtheme Extensions

extensions

Wimperextensions American Volume

Wimperextensions American Volume, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperextensions en start meteen als Lash stylist.

availableVia

extensions

Wimpers One-By-One

Wimpers One-By-One, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperverlenging en start meteen als Stylist voor wimpers.

availableVia

extensions

Wimpers Russian Volume

Wimpers Russian Volume, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperverlenging en start meteen als Stylist Wimpers.

availableVia


beSureOfYourFuture

De nog steeds groeiende trend van volumineuze wimpers en wenkbrauwen, zorgt ervoor dat eigenlijk iedereen in de beautysector extensions zou moeten kunnen zetten. Of je nu schoonheidsspecialist of make-up artist bent, maar ook als je nog maar net over wimpers en wenkbrauwen leert. Aan onze school perfectioneer je jouw verfijnde techniek, zodat je je klanten een nieuwe dienst kan aanbieden. Je zal merken dat de mond-aan-mondreclame zijn werk doet en dat je al snel nieuwe klanten zal binnenhalen.

Ik heb uitstekende ervaringen met studenten van deze school. Ze hebben de technieken helemaal in de vingers en ze zijn meteen inzetbaar. Het is duidelijk dat de docenten hun vak door en door kennen en alles doorgeven wat ze weten. Ik ben zelf heel streng als ik iemand nieuw aanneem, maar met een diploma van deze school weet ik eigenlijk op voorhand al dat het een fantastische kandidaat is. - employerSpeaks

extensions

trendsCapitalized

Volle wenkbrauwen en lange wimpers zijn al enkele jaren hot! Een trend die niet meteen lijkt te gaan liggen. Vrouwen én mannen willen er te allen tijde goed uitzien en kiezen voor langdurige methodes. Gedaan met een urenlang ochtendritueel waarbij allerlei producten op onze wimpers en wenkbrauwen wordt aangebracht!

Extensions, hundredPercentOfTheTime

De beautysector is onderhevig aan vernieuwingen en innovatie. Veel vrouwen zijn op zoek naar langdurige methodes om wimpers en wenkbrauwen extra volume te geven, maar willen daar niet meer tijd aan besteden. Zo werd er bijvoorbeeld een elektrische pen ontwikkeld met minuscule scheermesjes om je wenkbrauwen tussen twee waxbeurten door zelf bij te werken. Er wordt ook meer aandacht besteed aan de gezondheid van de haartjes en van de onderliggende huid. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt!

Ik studeerde in het middelbaar af als schoonheidsspecialiste, maar ik had niet het gevoel dat ik klaar was om meteen aan de slag te gaan. Ik besliste om onder andere een cursus wimperextensions te volgen en heel veel nieuwe vaardigheden op te doen. Ik liep stage in een echt schoonheidssalon en ik mocht er nadien zelfs gewoon blijven werken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We zien veel studenten in onze lessen verschijnen die al schoonheidsspecialist of make-up artist zijn. Ze willen nieuwe skills leren en hun aanbod uitbreiden. Zo hebben ze meer te bieden dan de concurrentie en halen ze extra klanten binnen. Tijdens de lessen ga je meteen zelf aan de slag en krijg je de technieken al doende aangeleerd. Je docent stuurt je bij waar nodig en zorgt ervoor dat je de perfecte wimpers en wenkbrauwen aflevert!

niceToKnowHeader

  • Wie wimperextensions draagt, hoeft geen mascara meer aan te brengen. Het product kan de haartjes beschadigen en heeft eigenlijk ook helemaal geen nut meer. Je hébt al perfecte wimpers.
  • Je mag gerust gaan zwemmen met wimper- en wenkbrauwextensions. Ze houden véél beter stand dan bijvoorbeeld waterproof mascara.
  • Mag het wat extravaganter? Laat je inspireren door de stijl van Lady Gaga en andere celebs!
  • Er komen regelmatig nieuwe technieken en tools op de markt. Houd je ogen dus goed open!