Wimpers & Wenkbrauwen/Gezichtsontharing

Gezichtsontharing

Verlos je klanten van vervelende haartjes in het gelaat en breng hun wenkbrauwen perfect in vorm. Tijdens deze opleidingen krijg je enkele handige technieken aangeleerd die van jou een echte expert maken in gezichtsontharing. Je docent legt stap voor stap uit hoe je te werk gaat.

alles over gezichtsontharing

pijnloze technieken

populaire behandelingen

onmisbaar in de beautysector

geavanceerde methodes

les van ervaren docenten

kleine lesgroepjes

focus op de praktijk

waardevolle skills

jouw start als beauty expert


allCoursesWithinSubtheme Gezichtsontharing

gezichtsontharing

Schoonheidsspecialist Allround

Schoonheidsspecialist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Schoonheidsspecialist en word een krak in je vak als Beauty expert.

availableVia

gezichtsontharing

Threading

Threading, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Threading en word een krak in je vak als Ontharingsspecialist.

availableVia

gezichtsontharing

Waxexpert

Waxexpert, cpProfessionWithFuture

Ervaren waxexperten leren je de beste technieken om haartjes vlot te verwijderen.

availableVia

gezichtsontharing

Waxexpert Uitbreiding

Waxexpert Uitbreiding, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om te beginnen met iets wat je écht leuk vindt? Dit is je kans.

availableVia


beSureOfYourFuture

Er is geen tekort aan professionals die wenkbrauwen waxen. Er is wél een tekort aan professionals die wenkbrauwen góed waxen. Tijdens deze opleidingen aan onze school krijg je de beste technieken aangeleerd, waardoor je je werkgever en/of je klanten meteen overtuigt van jouw kunnen. Daarnaast vinden steeds meer vrouwen én mannen hun weg naar het schoonheidssalon of een waxbar om hun wenkbrauwen bij te werken. Er is dus zeker genoeg werk in te vinden en je zal al snel je eigen vaste klanten hebben.

Met een diploma van deze school verhoog je aanzienlijk je kansen op een succesvolle sollicitatie. In deze sector weten we dat deze studenten hun toekomstige job al helemaal in de vingers hebben en dat ze meteen klaar zijn om te beginnen. Goede werkkrachten zijn zeldzaam, maar wie hier afstudeert heeft duidelijk een streepje voor! - employerSpeaks

gezichtsontharing

trendsCapitalized

Sommige mensen die hun wenkbrauwen laten waxen of threaden, beginnen spontaan te niezen. Het verwijderen van het haartje triggert de zenuwen rond de neus, waardoor je hersenen het signaal krijgen dat je moet niezen. Gezondheid! Threading is een precieze ontharingstechniek die stamt uit India en Centraal-Azië en al meer dan 6000 jaar meegaat. Pas in de 20ste eeuw bereikte de techniek ook de westerse wereld. Threading is de beste ontharingsmethode voor mensen met een gevoelige huid. Geen chemische producten en geen verstopte poriën! Er passeerden de laatste jaren al heel wat bizarre eyebrow trends en challenges. De ene al wat geslaagder dan de andere. Welke stijl heb jij geprobeerd? De gedurfde fox eye challenge, de hilarische Mcdonald's eyebrows of misschien wel een stoere eyebrow slit?

Gezichtsontharing, hundredPercentOfTheTime

Hoewel gezichtsontharing al eeuwen lang wordt toegepast en er oeroude technieken bestaan die nog steeds gebruikt worden, wordt er toch volop nagedacht over innovatieve ontwikkelingen. Zo zijn er allerlei tools op de markt gebracht waarmee mensen hun eigen wenkbrauwen kunnen bijwerken tussen twee waxbeurten bij hun vaste schoonheidssalon. Ook lasertechnieken en andere permanente of langdurige ontharingsmethoden worden steeds populairder. Fabrikanten spelen hier snel op in en denken constant na over nieuwe, revolutionaire technieken. Het is een kwestie van je ogen open te houden en steeds mee te zijn. Die instelling geven we je ook mee aan onze school.

Ik ben al even aan de slag als zelfstandige in de schoonheidssector, maar ik school me regelmatig bij om nieuwe dingen te leren. Zo volgde ik onlangs de opleiding threading. Wat een fantastische docent! Ik kreeg de techniek al snel in de vingers en paste die meteen doe in mijn zaak. Ik denk al na over mijn volgende uitdaging aan deze school! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Wie in de beautysector werkt, weet dat precisie en nauwkeurigheid cruciaal zijn. Ook bij gezichtsontharingstechnieken verwachten klanten de grootste voorzichtigheid. Dat is exact wat je leert tijdens deze opleidingen. Onze docenten leren je de beste technieken aan en sturen je meteen bij. Studenten kiezen voor deze opleidingen om zichzelf als schoonheidsspecialist of waxexpert op de kaart te zetten.

niceToKnowHeader

  • Sommige mensen die hun wenkbrauwen laten waxen of threaden, beginnen spontaan te niezen. Het verwijderen van het haartje triggert de zenuwen rond de neus, waardoor je hersenen het signaal krijgen dat je moet niezen. Gezondheid!
  • Threading is een precieze ontharingstechniek die stamt uit India en Centraal-Azië en al meer dan 6000 jaar meegaat. Pas in de 20ste eeuw bereikte de techniek ook de westerse wereld.
  • Threading is de beste ontharingsmethode voor mensen met een gevoelige huid. Geen chemische producten en geen verstopte poriën!
  • Er passeerden de laatste jaren al heel wat bizarre eyebrow trends en challenges. De ene al wat geslaagder dan de andere. Welke stijl heb jij geprobeerd? De gedurfde fox eye challenge, de hilarische Mcdonald's eyebrows of misschien wel een stoere eyebrow slit?