Lashes

Leer wimpers stylen tot in de perfectie tijdens deze gespecialiseerde opleidingen. Jouw docent leert je verschillende hoogstaande technieken aan, zodat jij je klanten altijd met een sprekende blik weer naar buiten doet stappen. Doe hier nieuwe skills op en start meteen als lash expert!

onmisbaar in de beautysector

alles over wimperstyling

les van de absolute top

kleine lesgroepjes

focus op praktijkoefening

geavanceerde technieken

de laatste nieuwe trends

populaire behandelingen

voor vollere, lange wimpers

jouw start als lash expert


allCoursesWithinSubtheme Lashes

Wimpers

Brow and Lashstyling

Brow and Lashstyling, cpProfessionWithFuture

Echte beauty experts delen hun tips & tricks zodat je snel professioneel aan de slag kan.

availableVia

Wimpers

Wimperextensions American Volume

Wimperextensions American Volume, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperextensions en start meteen als Lash stylist.

availableVia

Wimpers

Wimperlifting

Wimperlifting, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Lash Lifting en start meteen als Wimperexpert.

availableVia

Wimpers

Wimpers One-By-One

Wimpers One-By-One, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperverlenging en start meteen als Stylist voor wimpers.

availableVia

Wimpers

Wimpers Russian Volume

Wimpers Russian Volume, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Wimperverlenging en start meteen als Stylist Wimpers.

availableVia


beSureOfYourFuture

Elke vrouw wil vollere en langere wimpers waarmee haar ogen beter uitkomen. Om tot verbluffende resultaten te komen, stappen ze steeds vaker naar een professional. Aan onze school behaal je een waardevol diploma en toon je aan dat je de nodige skills perfect in de vingers hebt. Zo bouw je in no-time een uitstekende relatie op met je klanten. Open je eigen schoonheidssalon of solliciteer met succes in de beautysector.

Sollicitanten met een diploma van deze school hebben altijd een streepje voor. Ze zijn klaar om met beide voeten in de praktijk te springen en ze weten wat van hen verwacht wordt. Het is duidelijk dat ze tijdens hun opleiding al de nodige praktijkervaring hebben opgedaan en dat is echt een must in deze sector. - employerSpeaks

Wimpers

trendsCapitalized

Wie professioneel aan de slag is in de beautysector weet dat volle, lange wimpers hot zijn. Het is een kunst om de delicate wimperhaartjes met precisie te stylen, dus jouw skills als wimperstylist komen goed van pas! Ook langdurige oplossingen zoals extensions en wimperlifting gaan in stijgende lijn. Wil je altijd mee zijn met de laatste nieuwe trends? Volg dan een opleiding aan onze school.

Lashes, hundredPercentOfTheTime

Mascara is niet dood, maar kent wel een sterke daling in populariteit. Vrouwen hebben geen tijd en zin meer om elke ochtend hun mascara aan te brengen en ‘s avonds er weer af te halen. Ze verkiezen langdurige methodes zoals wimperextensions. En daar tellen ze graag wat meer geld voor neer. Daarnaast hebben ze steeds meer aandacht voor de gezondheid van hun huid en wimpers. We beseffen steeds meer dat een gezonde huid de basis is voor een stralende look. Beautymerken spelen daar handig op in en bieden regelmatig nieuwe tools en producten aan die huidvriendelijk zijn én lang meegaan. Niet alleen voor professionele lash techs, maar ook voor persoonlijk gebruik. De jongste generaties van make-up dragende vrouwen willen altijd, op elk moment, Instagrammable zijn en er goed uitzien. Geen gedoe met uitgelopen mascara dankzij een setje valse wimpers!

Als make-up artist is het belangrijk om ook wimpers tot in de perfectie te kunnen stylen. Na enkele jaren als MUA vond ik dat het tijd werd om me daarin te verdiepen. En met succes! Mijn klanten en de modellen die ik opmaak kunnen maar niet genoeg complimentjes geven over mijn werk. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De groeiende vraag naar wimperstylisten in de schoonheidssalons voelen we ook aan het aantal inschrijvingen. Er is steeds meer interesse in onze cursussen rond wimpers! Veel schoonheidsspecialisten willen een extra dienst aanbieden in hun zaak, maar ook beginners zien we steeds vaker in onze lessen terugkomen. Dankzij de vele praktijkoefeningen kunnen onze studenten hun nieuwe skills meteen toepassen.

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • Ook wimpers kunnen grijs worden naarmate je ouder wordt. Dat doen ze gelukkig veel minder snel dan je hoofdhaar en met een beetje mascara zijn ze makkelijk te camoufleren.
  • Lange wimpers, dat willen we allemaal. Maar 12 centimeter lijkt ons wel een beetje te veel van het goede. De Chinese vrouw die dit wereldrecord op haar naam mag schrijven, lijkt het alleszins niet zo erg te vinden.
  • De ene wimper is de andere niet. Heel wat celebrities stylen hun wimpers op hun eigen, unieke manier. Denk maar aan de volle exemplaren van Katy Perry, de lange lashes van Kim Kardashian of de extravagante wimpers van Lady Gaga. En wat vind je van de stijl van Brits model Twiggy uit de jaren ‘60?