Brows

Leer wenkbrauwen perfect in model brengen tijdens deze gespecialiseerde opleidingen. Jouw docent leert je welke wenkbrauwvorm bij welk gezicht past, zodat jij je klanten altijd met de perfécte brows naar buiten doet stappen. Doe hier nieuwe skills op en start meteen als brow expert!

voor de perfecte wenkbrauwen

focus op praktijkoefening

jouw start als brow expert

les van ervaren docenten

alles over wenkbrauwen

persoonlijke begeleiding

les in kleine groepjes

de nieuwste technieken

geavanceerde methodes

mee met de laatste trends


allCoursesWithinSubtheme Brows

Wenkbrauwen

Brow and Lashstyling

Brow and Lashstyling, cpProfessionWithFuture

Echte beauty experts delen hun tips & tricks zodat je snel professioneel aan de slag kan.

availableVia

Wenkbrauwen

HD Brow Sculpting

HD Brow Sculpting, cpProfessionWithFuture

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

availableVia

Wenkbrauwen

Henna Brows

Henna Brows, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Henna Brows en word een krak in je vak als Wenkbrauwstylist.

availableVia

Wenkbrauwen

Threading

Threading, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Threading en word een krak in je vak als Ontharingsspecialist.

availableVia

Wenkbrauwen

Wenkbrauwstylist

Wenkbrauwstylist, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Browstyling en start meteen als Wenkbrauwexpert.

availableVia


beSureOfYourFuture

Steeds meer vrouwen én mannen laten hun wenkbrauwen onder handen nemen door een professional: brow bars en schoonheidssalons zijn populairder dan ooit. Met een diploma van onze school op zak, toon je meteen aan dat je over uitstekende vaardigheden beschikt en zullen je klanten graag bij je terugkomen. Zo bouw je snel je eigen klantenbestand op en maak je van jouw carrière in de beautysector een succes.

Wie in deze sector aan de slag wil, moet over uitstekende en nauwkeurige vaardigheden beschikken. Het moet gewoon meteen goed zijn. Bij sollicitanten met een diploma van deze school, zijn we zeker dat het in orde is. Ze weten wat ze doen, wat van hen verwacht wordt en de resultaten zijn altijd schitterend. - employerSpeaks

Wenkbrauwen

trendsCapitalized

Klanten in de beautysector gaan tegenwoordig vaker voor een full package: naast een verzorgende behandeling voor hun huid en een moment van ontspanning, willen ze ook hun wenkbrauwen laten bijwerken. Naturel ogende en volle wenkbrauwen die je ogen beter doen uitkomen en je gezicht een jonge blik geven, zijn het ultieme doel. Veel vrouwen hebben in het verleden echter veel zelf geëpileerd, waardoor ze nu professionele handen nodig hebben om vollere exemplaren te krijgen. Gelukkig sta jij als brow stylist voor hen klaar en weet jij hen de perfecte brows aan te meten.

Brows, hundredPercentOfTheTime

Vrouwen willen steeds minder tijd besteden aan hun dagelijkse make-up ritueel, maar willen er wel goed uitzien. Daar spelen de grote beautymerken handig op in door langdurige oplossingen aan te bieden. Zo ontstaat er elk jaar wel minstens één nieuwe techniek om vollere, strakkere wenkbrauwen te creëren. Enkele jaren geleden verscheen microblading op het toneel, waarbij minuscule wenkbrauwhaartjes op je huid getatoeëerd worden. Microfeathering is daar de verfijndere variant van en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er natuurlijker en een beetje fluffy uitzien. Ook brow lamination wordt steeds populairder. Met deze methode blijven wenkbrauwhaartjes enkele weken perfect op hun plaats zitten en krijg je zonder invasieve technieken toch prachtige volle wenkbrauwen.

Ik werkte al een aantal jaar als schoonheidsspecialiste, maar ik deed vooral gelaatsverzorging. Toen ik steeds vaker de vraag kreeg of ik ook wenkbrauwen kon bijwerken, wilde ik me daar eerst in bijscholen. De fantastische docenten van de allround opleiding Browstyling leerden me zoveel nieuwe dingen die ik meteen ben gaan toepassen in mijn salon. Ik blij en mijn klanten ook! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We zien steeds meer studenten in onze brow classes die al een andere beauty opleiding uit ons aanbod gevolgd hebben. Ze hebben duidelijk de smaak te pakken en willen hun diensten verder uitbreiden. Ze weten al dat we hier heel hard focussen op de praktijk, dus ze zijn er zeker van dat ze bruikbare skills gaan bijleren. Ook zonder achtergrond in de beautysector zijn deze opleidingen een waardevol item op je cv. Je begint bij het begin en je docent leert je stap voor stap de kneepjes van het vak.

niceToKnowHeader

  • Onze wenkbrauwen brengen bijna 50% van onze boodschap over. Je gezichtsuitdrukking maakt je gesprekspartner meteen duidelijk hoe jij je voelt of wat je denkt.
  • Elke wenkbrauw bestaat gemiddeld uit zo’n 250 haartjes. Hoewel dat aantal nog flink oploopt voor mensen die hun wenkbrauwen nooit epileren.
  • Ook onze wenkbrauwen kunnen grijs worden naarmate we ouder worden. Wenkbrauwverf to the rescue!
  • Wenkbrauwen houden van de zomer! Ze groeien veel sneller bij warm weer dan in de koude winter.
  • De bekendste wenkbrauwen zijn de strakke exemplaren van Kim Kardashian, de stijlvolle wenkies van Audrey Hepburn, de weelderige brows van Cara Delevingne en… de unibrow van Frida Kahlo.