Kinderverzorging

Wil je snel professioneel starten als kinderverzorger? Schrijf je dan in voor een van deze leerrijke opleidingen en bestudeer alle aspecten van kinderverzorging. Onze ervaren docenten staan met twee voeten in het vak en vertellen je alles wat je moet weten.

alles over kinderverzorging

voor de beste zorgen

praktijkgericht les over zorg

les van kinderexperten

een waardevol zorgdiploma

van kindervoeding tot -massage

ouders steunen, kids verzorgen

levensreddend handelen

voor een carrière met toekomst

verschillende zorgtechnieken


allCoursesWithinSubtheme Kinderverzorging

kinderverzorging

EHBO bij kinderen

EHBO bij kinderen, cpProfessionWithFuture

Heb je voor je werk het attest Levensreddend Handelen bij Kinderen nodig?

kinderverzorging

Kindermassage

Kindermassage, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Kindermassage en word een krak in je vak als Kindermasseur.

availableVia

kinderverzorging

Kinderverzorging Allround

Kinderverzorging Allround, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Kinderzorg en lanceer je carrière als Kinderverzorger.

availableVia

Kindervoedingsadviseur, kinderen laten smullen van gezonde maaltijden

Volg les in je eigen regio. Kom alles te weten over gezonde voeding voor je kind.

Nanny, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Oppas & Opvoeding en word veelzijdig Nanny.

availableVia


beSureOfYourFuture

Gezondheidszorg is booming business. En kinderzorg is dat in het bijzonder. Of het nu coaching, therapie, voedings-expertise of opvoeding is, de vraag naar kennis in deze sector stijgt en blijft stijgen. Ouders willen hun kinderen voorsprong geven. Voorsprong op geluk, op hun carrière, op hun dromen en op een gezonder leven. Schrijf je nu in voor een van deze opleidingen en kies voor werkzekerheid in jouw toekomst.

Kinderen zijn niet alleen onze toekomst. Ze zijn ook ons bedrijf. Als kinderopvang zien wij dagelijks de kleinste mensen uitgroeien tot echte kinderen met heel wat trekjes van volwassen mensen. Als opvang vertrouwen ouders ons met hun meest dierbare bezit. We eisen dan ook dat al onze werknemers er een opleiding aan jullie school hebben opzitten. Op die manier weten wij dat ze de kinderen zeker de baas kunnen en weten de ouders dat hun kinderen in veilige handen terechtkomen. - employerSpeaks

kinderverzorging

trendsCapitalized

Er is een duidelijk trend bij ouders merkbaar. Ze zijn meer hands-on dan ooit tevoren. Ze zijn ook beter geïnformeerd. Maar al die informatie roept heel wat vragen op. Als expert in opvoeding schep je dus eerst en vooral heel wat duidelijkheid. Je stelt gerust en gaat samen aan de slag om een gezonde thuissituatie te creëren en onderhouden. Een situatie waarin je kind kan groeien en spelen. Waarin kinderen gelukkig zijn.

Kinderverzorging, hundredPercentOfTheTime

Literatuur over kinderen en hun ontwikkeling vindt al jaren zijn weg naar ouders. Toch zien we een opvallende trend. Vaak is die literatuur op buikgevoel gebaseerd of volgen ze een of andere bekende ouder. Ze is weinig specifiek en laat heel wat kinderen met specifieke noden in de kou staan. Daarom is jouw opleiding belangrijk. Jij weet wat kinderen nodig hebben en wat hen gelukkig en weerbaar maakt voor de toekomst. Elk kind heeft andere noden en elke ouder heeft ander advies nodig. Als specialist wacht er jou ongetwijfeld een toekomst vol uitdagingen en met heel veel voldoening.

Als kindertherapeut zie ik ouders met heel specifieke vragen. Mijn opleiding in afstandsonderwijs helpt mij die vragen goed en onderbouwd beantwoorden. Ik straal nu meer vertrouwen uit en voel me ook een pak zekerder in het advies dat ik geef. De opleiding heeft me bovendien een netwerk van gelijkgezinden opgeleverd, waar ik nog vaak op kan terugvallen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

In onze opleidingen Kinderzorg en opvoeding vind je zowel ouders als specialisten. Net die combinatie maakt de opleiding zo sterk. Vaak kan theorie zo meteen aan ervaringen uit de praktijk gekoppeld worden, waar iedereen op zijn beurt beter van wordt.

niceToKnowHeader

  • De hersenen van een kind hebben dezelfde structuur als de hersenen van volwassenen.
  • De omgeving speelt een cruciale rol bij de mentale ontwikkeling van een kind.
  • Sporten en spelen, zelfs doen-alsof en acteren, spelen een cruciale rol bij de ontwikkeling van een kind.
  • Volgens verschillende onderzoeken zijn de eerste vijf levensjaren van een kind de belangrijkste. Ze leggen de basis waarop er een leven lang wordt verder gebouwd