ICT & Webdevelopment/Online marketing Google

Online marketing Google

Een sterke online identiteit is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor elk bedrijf. Met Google Ads zorg je ervoor dat je een sterke online aanwezigheid opbouwt. Dankzij deze opleidingen leer je snel en efficiënt alle fundamentals om je advertenties naar de top te schieten en steeds bovenaan de resultaten te verschijnen. Zo zorg je ervoor dat klanten eenvoudig de weg vinden naar je bedrijf. Zowel voor gevorderden als voor de beginners.

Je leert alles over Google zoekresultaten en Google Ads. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

praktijkgericht

alles over google ads

les van vakexperten

snel de basis leren

voor beginners en gevorderden

incl online lesmateriaal

met digitaal leerplatform

persoonlijke begeleiding

veel toekomstmogelijkheden


allCoursesWithinSubtheme Online marketing Google

Online marketing Google

Google Ads Basic

Google Ads Basic, cpProfessionWithFuture

Behaal je Certificaat Google Ads Basic en ga professioneel aan de slag.

Google Ads SEA, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Google Ads SEA en word een krak in je vak als Digital Marketeer.

SEO - Scoren in Google, cpProfessionWithFuture

Schrijf je vandaag nog in voor deze praktijkgerichte opleiding.


beSureOfYourFuture

Google Ads: je kan er niet meer omheen. Google Ads kan een bedrijf in slechts een korte tijd meer succesvol maken als het correct wordt geïmplementeerd. Het is zeker één van de meest effectieve methodes voor betaalde advertenties. Het wordt ontzettend veel gebruikt. Als je werkzaam bent binnen de marketing & sales van een bedrijf, dan zijn deze opleidingen voor jou ideaal om je verkoop nog meer te doen stijgen. Met deze opleidingen zet je perfecte Adscampagnes op. Je komt alles te weten over SEO & SEA. Je leert de juiste technieken toepassen om je CPC (cost per click) en biedingen te bepalen. Zo krijg je zeker de juiste klanten naar je site en is je ROI (return on investment) perfect in orde!

"Google Ads innoveert voortdurend. Om bij te blijven en mee te zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen, heeft het zeker nut om jezelf regelmatig bij te scholen. Je kan de werking altijd optimaliseren." - employerSpeaks

Online marketing Google

trendsCapitalized

Een van de grootste trends die momenteel aan de gang is, is het automatiseren van je Google Ads account. Het belang van automatisering tools en machine learning zal nog verder gaan toenemen. Denk hierbij aan automatische en slimme biedstrategieën. Google investeert steeds meer in de ontwikkeling van algoritmes om het makkelijker te maken voor de online marketeer. Zo kan je jezelf meer focussen op je creativiteit en je strategie. Google maakt ook steeds meer gebruik van gecombineerde doelgroepen. Daarbij maakt Google een sprong vooruit, waarbij een persoon niet meer aan één van de kenmerken moet voldoen maar aan meerdere om getarget te worden.

Online marketing Google, hundredPercentOfTheTime

Google lanceerde recent de 'Discovery Ads'. Discovery Ads maken het mogelijk om je merk nog breder te promoten richting klanten. Je kan je advertenties dan inzetten op YouTube, Gmail-promotions, social tabs en in de feed van Google Discover. Qua ontwikkelingen blijven vooral voor advertenties de markt beheersen. Video advertenties zorgen voor een enorm bereik van je bedrijf, hebben een esthetische aantrekkingskracht en kosten relatief weinig.

“Doordat ik met deze opleiding Google Ads-campagnes leerde lanceren, krijg ik opvallend meer bezoekers op mijn website. De docenten waren stuk voor stuk heel professioneel. Nu krijg ik de juiste bezoekers naar mijn website. Eindelijk doe ik aan gerichte marketing waarvan ik zeker weet dat het me iets oplevert. ” - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

"Als je enkel van zoekresultaten alleen afhankelijk bent, dan heeft dat heel wat nadelen. Je zal snel verdwijnen naar de onderkant van de pagina. Met wat je tijdens deze opleidingen opsteekt, zorg je ervoor dat je bovenaan de pagina verschijnt. Onze docenten zijn allround marketeers die je alle kneepjes van het vak duidelijk zullen maken. Je hebt geen voorkennis nodig!"

niceToKnowHeader

  • Advertenties die een top positie hebben krijgen gemiddeld tien keer zoveel klikken dan advertenties die aan de zijkant staan.
  • Google domineert mobiele zoekmachinemarketing met een totaal aandeel van 97% van het totale bedrag dat hieraan wordt uitgegeven.
  • Het gemiddeld CTR (aantal mensen dat doorklikt na het invoeren van een zoekopdracht) van een advertentie die op de eerste positie staat is 7,95%
  • Het gemiddelde CTR van een advertentie in het Google Display Netwerk is 0,4%.