Hairstyling/Professional

Professional

Alle opleidingen binnen het subthema professional zorgen ervoor dat jij je skills als kapper naar het niveau van expert tilt. Met deze extra services ben jij een echte kenner op het gebied van haar en maak je van je beroep een echt succes! Bied keratine haarbehandelingen aan, geef je klanten een ontspannende nekmassage tijdens het haar wassen, of experimenteer met haarkleuren en snits. Dit is voor de echte professionals die gepassioneerd zijn in hun vak en op zoek zijn naar meer!

alle kennis van A tot Z

geen voorkennis vereist

extra skills en technieken

professionele docenten

persoonlijke begeleiding

diepgaande opleidingen

praktijkgerichte leermethode

creativiteit staat voorop

meerwaarde voor elke kapper

gevarieerd extra aanbod


allCoursesWithinSubtheme Professional

Professioneel

Barbier Allround

Barbier Allround, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Herenkapper en start meteen als Hairstylist.

availableVia

Professioneel

Dames- en Herenkapper

Dames- en Herenkapper, word kapper en maak je klanten weer zelfzeker

Schrijf je in voor de cursus Kapperstechnieken en start je eigen bedrijf.

availableVia

Professioneel

Hairextensions

Hairextensions, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Hairextensions en word veelzijdig Hairstylist.

availableVia

Kapper, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Kniptechnieken en word veelzijdig Kapper.

availableVia

Kapper, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de avondcursus Haartooi en word veelzijdig Kapper.

availableVia

Professioneel

Kapper hoofdmassage

Kapper hoofdmassage, cpProfessionWithFuture

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Kapper hoofdmassage.

availableVia

Professioneel

Kapperstechnieken - basis

Kapperstechnieken - basis, de geknipte opleiding voor jou

Schrijf je in voor de cursus Kapperstechnieken en word veelzijdig Kapper.

availableVia

Professioneel

Keratine Haarbehandeling

Keratine Haarbehandeling, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Keratine en start meteen als Kapper.

availableVia


beSureOfYourFuture

Heb je al een volledige kappers- of barbieropleiding achter de rug? Dan heb je alvast heel wat skills en vaardigheden om aan de slag te gaan binnen je branche. Wie zijn aanbod steeds mee laat groeien met de trends, of zelf voor vernieuwing zorgt, heeft altijd een streepje voor. Met een opleiding uit dit subthema krijg je weer heel wat extra en bruikbare skills in de vingers waar jij de schaar in kan zetten. Innoveren is een belangrijk onderdeel van onze school en dat geven we dan ook graag mee aan onze studenten. Kijk daarom geregeld op onze website voor nieuwe opleidingen en laat je opnieuw inspireren door een nieuwe skill aan te leren!

Kappers die al langer in het vak zittenn hebben soms de neiging om zich vast te houden aan hun oude technieken. Durf daarom zeker te experimenteren en te leren van je collega's, of volg zelf extra opleidingen om jezelf continu te blijven uitdagen! Hoe gevarieerder en uitgebreider je skills zijn, hoe meer klanten je aantrekt en hoe uitdagender je job wordt. - employerSpeaks

Professioneel

trendsCapitalized

Je bent als kapper nooit uitgeleerd. Trends ontwikkelen zich constant en je wilt daar op de hoogte van zijn. Daarom zijn én blijven trends altijd een hot topic. Naast de service in het salon, is digitalisering ook een hot topic. Online promotie via social media van jezelf of je salon wordt steeds vaker ingezet. Denk aan Instagram, Facebook en de website met de diensten en openingstijden. Via deze kanalen kan je je klanten inspireren.

Professional, hundredPercentOfTheTime

Wie als topstylist aan de slag wil, moet de juiste mindset hebben. Ga op zoek naar de beste methoden, de leukste stijlen en de nieuwste tools om zowel je creativiteit te voeden, alsook je job boeiend te maken. Abonneer je op magazines, bezoek beurzen, leer werken met social media en innoveer je kapsalon, maar innoveer ook jezelf. Zo blijf je je concurrentie steeds een stapje voor!

Om mijn klanten altijd het beste van mezelf te geven, school ik mezelf regelmatig bij. Zo kan ik mijn aanbod op tijd en stond uitbreiden en leer ik zelf ook interessante nieuwe skills. Absoluut een aanrader! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Het leuke aan onze school en onze opleidingen is dat we studenten van alle achtergronden en leeftijden over de vloer krijgen met een verschillend niveau van kennis. Dat zorgt voor een unieke intereactie tussen onze deelnemers! De kappers die reeds enige ervaring hebben, leren hun creativiteit opnieuw boven te halen en de mensen zonder ervaring leren nuttige praktijktips. Dat geeft altijd een heel interessante dynamiek.

niceToKnowHeader

  • Think outside the box! Waarmee kan je de kapperservaring van je klanten verbeteren? Vaak zijn het de kleine dingen: een drankje aanbieden, een ontspannende hoofdmassage tijdens het wassen, een duidelijke website of een inspirerende instagramfeed... Dat zorgt gegarandeerd voor een heerlijke beleving!
  • We baseren ons voor onze opleidingen steeds op de markt en de feedback van onze docenten en studenten. Zo zorgen we er samen voor dat we jullie steeds de beste en nieuwste opleidingen en technieken aanbieden!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-