Grafische Vormgeving /Videobewerking

Videobewerking

Wil je zelf graag films maken? Of video’s bewerken voor YouTube, vimeo, of jouw bedrijfspagina? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou. Schrijf je nu in en ontdek jouw grafische talent.

leer nu van echte experts

behaal je waardevolle diploma

kies een videostudie op maat

studeer waar en wanneer je wil

volg les in jouw buurt

oefen videobewerking in de les

word begeleid in de les

krijg praktijkgericht les

ontvang een up-to-date cursus

volg een erkende opleiding


allCoursesWithinSubtheme Videobewerking

Indesign Gevorderden , verbeter je grafische skills met InDesign voor Gevorderden

Is het tijd om te beginnen met iets wat je écht leuk vindt? Dit is je kans.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Lightroom, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Lightroom en start je eigen bedrijf.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Monteren in Premiere Pro, word een pro in montage

Studeren is leuk, en daarnaast is het ook direct werken aan je toekomst.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Videograaf, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Video-editor.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Steeds meer bedrijven, groot en klein, zetten in op online video. Zij zoeken dan ook actief naar medewerkers die hen daarbij kunnen helpen. Als freelancer of vaste medewerker liggen er dus heel wat toekomstmogelijkheden voor je open Jouw diploma laat je daarnaast ook vlot als zelfstandige starten. Je doet bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Wij doen regelmatig een beroep op een videograaf en -monteur die bij het Centrum voor Avondonderwijs een opleiding heeft gevolgd. Hij maakt al onze bedrijfsvideo’s en monteert die ook zelf. We zijn al een aantal jaar vaste klant en enorm tevreden van zijn werk. Voor ons is het duidelijk: avondonderwijs levert kwaliteit. - employerSpeaks

Opleiding videobewerking

trendsCapitalized

Waar video 30 jaar geleden nog voorbestemd was voor het grote scherm of je televisietoestel, gebeurt nu alles online. Het gebeurt bovendien aan een enorm sneltempo. Iedereen kan van thuis uit zijn eigen video’s maken, bewerken en monteren. De democratisering van video is compleet. En ook jij kan alle nodige skills leren. Schrijf je vandaag nog in.

Videobewerking, hundredPercentOfTheTime

Sneller, nauwkeuriger en gemaakt om in je broekzak te passen. Zo zou je de innovaties in graphic design kunnen omschrijven. Bij video is dat ook zo. Video’s worden gemaakt om op een hele korte tijd de juiste informatie te geven. Die video’s worden bovendien in meer formaten dan ooit gemaakt. En met meer special effects dan ooit. Videomontage doe je nu niet enkel van thuis uit, maar ook on-the-go via je smartphone.

Ik film al jaren met mijn smartphone, meestal gewoon voor sociale media, maar ik wou er eigenlijk meer mee doen. Ik wou mezelf creatief uitleven en uitdagen. Ik besloot daarom te leren monteren. Ondertussen ben ik bezig met mijn eerste film en heb ik tal van freelance-projecten waarbij ik betaald krijg om mijn hobby te doen. Iedereen zou een opleidingen bij het Centrum voor Avondonderwijs moeten volgen. De begeleiding helpt echt. Nu doe ik wat ik wil en ben ik mijn eigen baas. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

In deze opleidingen vind je heel wat creativiteit en dat zorgt ervoor dat de lessen heel dynamisch verlopen. Jouw docent is zelf ook al enkele jaren als designer aan de slag. Hij weet wat klanten willen en heeft tal van tips&tricks zodat jij vlot kan starten en kan uitgroeien tot een echte expert. Schrijf je daarom nu in. Deze lessen zitten snel volzet.

niceToKnowHeader

  • 79% van de consumenten zou liever een video bekijken dan een tekst te lezen, om over een product te leren.
  • Youtube is de tweede grootste zoekmachine van de wereld.
  • 20 miljoen video’s per maand worden geüpload naar Facebook. Per maand .
  • 72% van de bedrijven gelooft dan een video zorgt voor meer verkoop.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0