Grafische Vormgeving/Webdesign opleidingen

Webdesign opleidingen

Altijd al je eigen website willen maken? Om zo je bedrijf, hobby, product of dienst in de kijker te zetten? Schrijf je dan nu in voor een van deze opleidingen en ontdek webdesign! Onze professionele docenten laten jou met veel plezier kennismaken met front-end development, HTML en CSS3. Start jouw toekomst vandaag.

les van echte webdesigners

jaren expertise in webdesign

voor aantrekkelijke websites

creatief en technisch

met up-to-date digitale tools

seo-vriendelijk ontwerp

inzicht in UX/UI

professionele ontwerptechniek

focus op functie en design

geavanceerde ontwerpcursus


allCoursesWithinSubtheme Webdesign opleidingen

Webdesign opleidingen

Dreamweaver

Dreamweaver, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap zelf een website bouwen met Dreamweaven.

availableVia

Webdesign opleidingen

Front End Developer ICT

Front End Developer ICT, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Webdevelopment en start meteen als ICT Bediende.

availableVia

Webdesigner HTML5 en CSS3, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Webdesigner HTML5 en CSS3 en word een krak in je vak als Webdesigner.


beSureOfYourFuture

Elk bedrijf heeft nood aan een eigen herkenbare identiteit. Het is een visitekaartje voor klanten en prospecten. Daarvoor doen ze beroep op een professionele web designer als jij!  Jouw diploma toont aan dat je over de nodige kennis beschikt en laat je daarnaast ook vlot als freelancer starten en doet bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen.  Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Wij doen regelmatig een beroep op een designer die bij het Centrum voor Avondonderwijs de kneepjes van het vak geleerd heeft. En ik moet zeggen: we zijn daar altijd enorm tevreden van. Hij beheert onze website en is altijd beschikbaar en up-to-date met de laatste trends. Ik raad iedereen jullie oud-studenten aan. Enorm tevreden klant, hier. - employerSpeaks

Webdesign opleidingen

trendsCapitalized

De toekomst past in je broekzak. Elke site die nu gebouwd wordt moet er ook mobiel piekfijn uitzien en perfect functioneren. Als webdesigner is dat soms een hele uitdaging, maar een uitdaging waarop jij perfect wordt voorbereid tijdens je opleiding.

Webdesign opleidingen, hundredPercentOfTheTime

Websites en webshops worden steeds vaker in applicatie-vorm gegoten. Zo vind je alle sociale media sites nu ook op je mobiele telefoon. En beginnen grote bedrijven ook met het uitbrengen van een eigen app. Het is vaak gebruiksvriendelijker dan een website en zorgt voor een vlottere verkoop.

Ik was begonnen met juwelen maken, maar miste echt een website. Ik merkte dat veel mensen dat echt als een visitekaart zien. Het geeft hen vertrouwen. Ik besloot daarom deze opleiding in avondonderwijs te volgen. Ik raad deze opleidingen bij het Centrum voor Avondonderwijs iedereen aan. De docent is een echte vakexpert en je merkt gewoon dat je iedere les enorm veel groeit en beter wordt als designer. Je leert alles van A tot Z en alles wordt bovendien rustig en duidelijk uitgelegd. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

In deze opleidingen leer je alles van website-design. En dat van A tot Z. De docenten zijn al jaren aan de slag als webdesigner en weten bovendien perfect hoe ze hun kennis aan jou moeten overbrengen. We merken dat er enorm veel interesse is in deze opleidingen, dus ons advies is altijd om je zo snel mogelijk in te schrijven en zo je eigen plek te reserveren.

niceToKnowHeader

  • Websitebezoekers kijken meer naar menu’s en buttons dan de rest van je site.
  • Banners worden bijna altijd genegeerd door websitebezoekers.
  • In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, trekt tekst op sites meer aandacht dan foto’s. Maar een site zonder foto’s is een slecht idee.
  • Lijstjes werken. Mensen lezen lijstjes nauwkeuriger dan lange paragrafen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-