Fotobewerking

Wil jij je liefde voor grafisch ontwerp naar het volgende niveau tillen? Wil jij meer leren over Photoshop, Lightroom of fotografie? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou. Schrijf je nu in en ontdek jouw grafisch talent.

volg les in je buurt

leer fotobewerking van experts

krijg praktijkgericht les

combineer met je job en gezin

behaal je waardevolle diploma

studeer waar en wanneer je wil

word begeleid door een pro

oefen in de les

krijg de hulp die je zoekt

vind een studie op maat


allCoursesWithinSubtheme Fotobewerking

Illustrator Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Illustrator Gevorderden en word Grafisch Vormgever.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Indesign Gevorderden , verbeter je grafische skills met InDesign voor Gevorderden

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Lightroom, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Lightroom en start je eigen bedrijf.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Photoshop, ga voor een creatieve carrière

Schrijf je in voor de cursus Photoshop in Antwerpen en bouw je expertise uit.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Photoshop voor Fotografie, cpProfessionWithFuture

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Fotobewerking en grafische skills zijn tegenwoordig steeds meer noodzakelijk om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt. In een digitale wereld staat het nog steeds prachtig op jouw CV.  Jouw diploma laat je daarnaast ook vlot als freelancer starten en doet je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Wij doen regelmatig een beroep op een designer die bij het Centrum voor Avondonderwijs de kneepjes van het vak geleerd heeft. En ik moet zeggen: we zijn daar altijd enorm tevreden van. Hij bewerkt onze evenementenfoto's altijd top en in de stijl die we willen. Het werk is op tijd geleverd en qua prijs ook altijd in orde. Ik raad iedereen jullie oud-studenten aan. Enorm tevreden klant, hier. - employerSpeaks

Leren foto's bewerken

trendsCapitalized

De mogelijkheid van grafische programma's als Phototshop en Lightroom worden steeds uitgebreider. Ondertussen kan je al vlot foto’s en video’s bewerken, maar ook VR (Virtual Reality) of 3D wordt steeds populairder.  

Fotobewerking, hundredPercentOfTheTime

Computerprogramma’s worden steeds vaker in applicatie-vorm gegoten. Zo vind je Lightroom nu ook op je mobiele telefoon en is smartphone-fotografie een volwaardige tegenpool van camera-fotografie geworden. Dat heeft als gevolg dat alles ook sneller moet gebeuren. En dat brengt de gebruiksvriendelijkheid ten goede.

Als amateurfotograaf krijg ik regelmatig de vraag om op feestjes te fotograferen. Iets waar ik gretig op in ga, want dat brengt zo makkelijk een extra centje binnen. Bij mijn eerste opdracht had ik mijn foto’s onbewerkt naar de klant doorgestuurd. Ik wist niet beter. Ondertussen weet ik dat Lightroom een noodzakelijk programma is voor elke fotograaf. Dankzij mijn opleidingen in avondonderwijs heb ik nu enkel nog tevreden klanten en kan ik in bijberoep aardig wat bijverdienen. Ik raad deze opleidingen bij het Centrum voor Avondonderwijs aan al mijn collega-fotografen aan. De docent is een echte vakexpert en je merkt gewoon dat je iedere les enorm veel groei en beter wordt als fotograaf. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

In deze opleidingen vind je een gezonde mix van fotografen en enthousiastelingen. Dat zorgt ervoor dat er heel wat creativiteit heerst en dat de les heel dynamisch verloopt. Jouw docent is zelf ook al enkele jaren als fotograaf en designer aan de slag. Hij weet wat klanten verlangen en heeft tal van tips&tricks zodat jij vlot kan starten en kan uitgroeien tot een echte expert. Schrijf je daarom snel in. Deze lessen zitten snel volzet.

niceToKnowHeader

  • Photoshop is al meer dan 30 jaar oud.
  • Volgens meerdere verschillende studies is grafisch design een van de beste sectoren om in te freelancen.
  • Foto’s bewerken wordt al gedaan van zodra er fotografie was. Zo werd het al vroeg gebruikt voor verschillende propaganda-foto’s en campagnes.
  • Kodak is een woord zonder betekenis. De oprichter vond dat het sterk en duurzaam klonk en daarom koos hij het als merknaam voor zijn bedrijf.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0