Kleding

Voel je het kriebelen om je eigen kleding te maken? Schrijf je dan in voor een van deze cursussen in thuisstudie of in groepsles. Onze docenten zorgen ervoor dat je de technieken snel in de vingers krijgt!

creatief en origineel

de leukste ambacht

ook voor beginners

les thuis of in kleine groepen

je eigen kledingontwerp

les van ervaren ontwerpers

unieke stukken

de beste technieken

stap voor stap uitgelegd

geen voorkennis nodig


allCoursesWithinSubtheme Kleding

Modeontwerper, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Modeontwerper en word een krak in je vak als Designer.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Ontwerper Kinderkledij, ontwerp de mooiste en meest originele kinderkledij

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Ontwerper Mannenkledij, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie Ontwerper Mannenkledij en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Deze opleidingen helpen je om van je hobby beroep te maken. En je bent niet alleen! Steeds meer mensen gaan op zoek naar eerlijke kleding op maat en een echte vakspecialist is dan onmisbaar. De vaardigheden en kennis die je nodig hebt, doe je op door een degelijke opleiding te volgen. Die vind je aan onze school!

In onze tweedehandswinkel krijgen we vaak kleren binnen. Maar soms zijn die kleren nog niet helemaal klaar om te verkopen. We hebben daarom twee kledij-herstellers aangenomen. Allebei hadden ze er een opleiding van jullie school opzitten. De werknemers zijn professioneel, correct en hebben alle kennis om ons bedrijf draaiende te houden. Ik raad iedereen daarom die opleidingen aan. - employerSpeaks

kleding maken

trendsCapitalized

Fashion is constant aan trends onderhevig. De mode-industrie is een reflectie van wat er in de rest van de wereld en cultuur heerst. Als je in de mode-industrie aan de slag wil of je eigen label wil starten, moet je dus op de hoogte zijn van wat er leeft. Dankzij deze cursussen weet jij wat haute-couture is en wat street culture inhoudt.

Kleding, hundredPercentOfTheTime

We kopen onze kleren op een volledig nieuwe manier. We passen minder en vinden steeds moeilijker onze weg naar een fysieke winkel. Tegenwoordig ben je als merk best online aanwezig, waar je met influencers en hippe foto’s de uniekheid van jouw merk toont. Online shoppen zorgt er bovendien voor dat we steeds sneller kiezen welke kleren in ons mandje terechtkomen, onze beslissingen worden in een fractie van een seconde genomen.

Ik ben vorig jaar gestart met T-shirtdesign in bijberoep. Via Instagram verkoop ik nu mijn eigen toffe kleren. En ik maak ze nog allemaal zelf. Iets wat ik tijdens de lessen in avondonderwijs geleerd heb. Eigenlijk zijn de lessen voor iedereen goed. Je leert kleren herstellen en maken. Maar voor mij waren de lessen nog iets beter, want ik kan nu volledig mijn eigen ding doen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die creatief zijn en hun eigen kledingmerk uit de grond willen stampen, maar ze zijn even goed geweldig voor anderen die professioneel kleren willen herstellen. Twijfel niet langer. Schrijf je nu in, verander je leven en de modewereld.

niceToKnowHeader

  • De eerste officiële fashion week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw was het de norm dat zowel mannen als vrouwen rokken droegen. Het is en blijft een kledingstuk voor iedereen.
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijks ongeveer 2 miljard verkocht.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0