Creativiteit /Bartender

Bartender

Op zoek naar nieuwe smaken? Of organiseer je binnenkort een feestje? Volg dan een cursus of workshop tot bartender en verras je gasten met originele en lekkere drankjes.

unieke smaken

originele recepten

verrassende combinaties

les van ervaren bartenders

leuke workshops en cursussen

voor heerlijke drankjes

met of zonder alcohol

ook voor beginners

leuk met vrienden of familie

les thuis of in kleine groepen


allCoursesWithinSubtheme Bartender


beSureOfYourFuture

In de horeca heb je altijd een streepje voor als je een relevante cursus of workshop gevolgd hebt. Elke vorm van ervaring telt! Kan jij hippe mocktails maken, ken je alles over gin of weet jij bij elk gerecht het perfécte biertje te serveren? Dan ligt de weg naar een carrière achter de bar open.

Als uitbater van drie horecazaken vind ik het belangrijk dat mijn personeel zelfstandig kan werken. Wie ervaring heeft of vernieuwende kennis heeft opgedaan, heeft een streepje voor. Klanten willen af en toe iets nieuws proberen, dus is het voor mij ook fijn als mijn personeel wil bijleren. - employerSpeaks

bartender

trendsCapitalized

Alcohol wordt steeds vaker achterwege gelaten en de alternatieven worden steeds hipper! Niet enkel geheelonthouders grijpen vaker naar alcoholvrije drankjes, maar ook wie al eens een glaasje lust, durft een virgin-versie bestellen. Verder is er ook steeds meer aandacht voor eerlijke handel en ecologische productie. Drankenmerken met een sterk verhaal verkopen de laatste jaren beter en beter.

Bartender, hundredPercentOfTheTime

Veel horecazaken hebben de voordelen ontdekt van een digitale menukaart. Klanten scannen een qr-code en kunnen meteen hun keuze maken. Geen onnodige drukkosten als de menukaart aangepast wordt en nooit kaarten te weinig. Op deze manier kunnen klanten op voorhand hun keuze al maken en kunnen ze sneller bestellen.

Ik baat al zeven jaar een populair studentencafé uit. Af en toe volg ik een workshop om iets nieuws te leren en dat loont de moeite. Mijn klanten vinden het fantastisch als ik weer op de proppen kom met een nieuw drankje of een extra woordje uitleg kan geven. De cursussen van deze school zijn echt een aanrader, of je nu al ervaring hebt of niet! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze cursussen zijn heel erg populair. ERkomen er ook steeds meer cursisten op af die willen starten in de horeca of bartenders die iets nieuws op de kaart willen zetten. Onze docenten leren je de kneepjes van het vak en geven je persoonlijke feedback.

niceToKnowHeader

  • Limonade zoals we het nu kennen, kwam voor het eerst voor in Parijs in de 17de eeuw. Het drankje werd zelfs zo populair dat de verkopers zich verenigden in de Compagnie des Limonadiers.
  • Frankrijk, Italië, Argentinië en Zuid-Afrika zijn enkele van de meest bekende wijnlanden. Toch zijn er ook steeds vaker verrassende locaties waar druiven geteeld worden. Denk maar aan Ethiopië, Georgië en Canada.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0