Afwerking

Wil jij weten hoe je een huis of gebouw tot in de puntjes afwerkt? En sta jij te popelen om in de bouwsector aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in voor een cursus Afwerking en word een echte vakexpert.

waar en wanneer je wil

waardevolle diploma's

les van experts

mix van theorie en praktijk

studie op maat gemaakt

met online leeromgeving

les in jouw buurt

praktijkgerichte inhoud

up-to-date cursussen

op je eigen tempo


allCoursesWithinSubtheme Afwerking

Afwerking

Bedrijfsbeheer

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Bedrijfsbeheer en word veelzijdig Ondernemer.

availableVia

Afwerking

Bouw en Renovatie

Bouw en Renovatie, ga voor een stabiele job als bouw- en renovatiecoördinator

Schrijf je in voor de cursus Bouw en Renovatie en bouw je expertise uit.

availableVia

Afwerking

Colorist

Colorist, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze cursus en word veelzijdig Colorist.

availableVia

Afwerking

Eindafwerking

Eindafwerking, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Eindafwerking en bouw je expertise uit.

availableVia

Interieurstylist Basis, cpProfessionWithFuture

Behaal je diploma Interieurstylist Basis en ga professioneel aan de slag.

Interieurstylist - Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de expertcursus Interieurstyling en start je eigen onderneming.

Interieurstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Interieurstylist en word een krak in je vak als Interieurstylist.

Afwerking

Interieurstylist Expert

Interieurstylist Expert, maak elke kamer een meesterwerk

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

availableVia


beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. En niet enkel dat. Belgen genieten er ook van om hun interieur iedere vijf jaar een volledige make-over te geven. Dat betekent dat jaarlijks duizenden woningen in ons land, een nieuwe afwerking nodig hebben. En nieuwe specialisten die die afwerking tot in de puntjes kunnen uitvoeren. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In ons bouwbedrijf zoeken we een gezonde combinatie van mensen die eruit springen op vlak van techniek en mensen met een oerdegelijke kennis. De opleidingen in afstandsonderwijs zorgen er eigenlijk voor dat je beide kan zijn. Mensen die de tijd en moeite gedaan hebben om zich zo te specialiseren, hebben bij ons altijd een streepje voor. - employerSpeaks

Afwerking

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. En ook bouwbedrijven willen experts die elke afwerking tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwing of renovatie. Of word gewoon zelf baas in je eigen nieuwbouwproject Een extra diploma in de bouw brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanmaken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elke verbouwing. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Afwerking, hundredPercentOfTheTime

Verbouwen is makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Zeker op het gebied van eindafwerking heb je kennis en skills nodig die je best van experts leer. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke klus de baas te kunnen. Zo toon je op je werk dat je een specialist bent en kan je vlot thuis aan de slag in je eigen thuis.

Je gaat naar school en begint meteen te werken. Vaak leer je enorm veel op die job. Maar als je echt carrière wil maken en meer wil verdienen dan moet je ook investeren in jezelf. Dat heb ik dan ook gedaan. Nu mag ik, dankzij mijn extra diploma’s afstandsonderwijs, ook leiding geven. En dat zie ik niet alleen aan mijn wedde. Ik merk dat ik veel meer voldoening haal uit mijn job en dat ik een aanspreekpunt wordt voor collega’s. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een specialisatie in afwerking mensen heel wat vertrouwen geeft. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van stielmannen. En voor mensen die zelf stielman of -vrouw willen worden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n 12 keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.
  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-