Boekhouden/Administratiekantoor

Administratiekantoor

Is jouw administratie altijd in orde? Of wil je graag leren hoe dat kan? Dan zit je hier aan het juiste adres. Deze opleidingen maken van jou een administratief wonderkind, dat in elk bedrijf terecht kan.

behaal je waardevolle diploma

volg les in jouw buurt

leer van administratieve pro's

combineer theorie en praktijk

krijg praktijkgericht les

volg les op jouw maat

leer op je eigen tempo

up-to-date cursusmateriaal

ontdek het online leerplatform

versterk je cv


allCoursesWithinSubtheme Administratiekantoor

Administratief Bediende, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Administratie en word een krak in je vak als Administratief bediende.

Opleidingen administratie

Administratieve Vaardigheden

Administratieve Vaardigheden, een boeiende en gevarieerde carrière

Schrijf je in voor de cursus Administratie en word veelzijdig Administratief Bediende.

availableVia

Opleidingen administratie

Balanslezen

Balanslezen, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Balanslezen en word een krak in je vak als Boekhoudkundig Medewerker.

availableVia

Opleidingen administratie

Burgerlijk en Handelsrecht

Burgerlijk en Handelsrecht, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding en start meteen als Juridisch Specialist.

availableVia

Opleidingen administratie

Economie Basis

Economie Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de cursus Economie Basis en doe op een snelle manier basiskennis op.

availableVia

Opleidingen administratie

Wiskunde Basis

Wiskunde Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Wiskunde Basis en word veelzijdig wiskundige.

availableVia


beSureOfYourFuture

Zolang er al bedrijven bestaan, is er administratie nodig geweest. Maar ook bij de overheid zijn ze steeds gretig op zoek naar administratieve talenten. Kortom: als je werkzekerheid wil dan is je administratieve vaardigheden bijschaven een stap in de goede richting. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien ook zelfstandig mee aan de slag. Zo creëer jij dagelijks nieuwe kans voor jezelf.

Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar goede administratieve talenten. Zo namen we laatst nog iemand aan, die zich in afstandsonderwijs in de administratie van boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch wat stappen kunnen maken. We ontdekten dat we recht hadden op verschillende voordelen waardoor onze nieuwe collega zichzelf al meteen terugbetaalde. Een goede administratieve medewerker die up-to-date is van de nieuwste informatie is voor ieder bedrijf een win. - employerSpeaks

Opleidingen administratie

trendsCapitalized

Een cursus administratie is altijd een goed idee. Zeker als je je cv nog wat extra wil spijzen in je zoektocht naar een nieuwe job. Want de vraag naar mensen met degelijke administratieve kennis blijft groot. Die kennis krijgt de laatste jaren ook een steeds groter digitale luik, waardoor werkgevers graag kijken of je je wel voldoende bijschoolt. Een diploma van onze school brengt dus heel wat zekerheden met zich mee. Je toont dat je weet waarover je spreekt en je de praktijk ook aan theorie kan koppelen.

Administratiekantoor, hundredPercentOfTheTime

Ook boekhoudkunde en administratie hebben de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is stilaan voorbij. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden rustig vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. Veel bedrijven investeren in die software. En toch doen al die bedrijven nog steeds een beroep op iemand met echte administratieve kennis. Voor iedere gezonde onderneming zijn ze dus een absolute meerwaarde.

Als administratief medewerker in een boekhoudkantoor vind ik het belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma administratie nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen starten of snel hun cv heel wat kracht bij willen zetten. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • In elke sector, in elk bedrijf is er nood aan iemand die administratief sterk is.
  • Vlaanderen kent bijna 600.000 ondernemers. Ondernemen zit weldegelijk in ons bloed. Misschien start jij wel als zelfstandige?
  • In een administratieve job verdien je gemiddeld 2.614 euro bruto.
  • Boekhouders drukken hun stempel op de geschiedenis. De oudste tekst waarvan we weten wie hem geschreven heeft, is van een boekhouder.