Boekhouden/Financieel management

Financieel management

Droom je stiekem van een eigen zaak? Of wil je later gewoon veel geld verdienen? Schrijf je dan in voor een van deze leerrijke opleidingen en bouw aan je toekomst. Onze ervaren docenten doen je met veel plezier kennismaken met de financiële wereld.

behaal je waardevolle diploma

volg les in jouw buurt

studeer op je eigen tempo

les van financieel experts

krijg praktijkgericht les

ontvang een cursus vol tips

combineer theorie en praktijk

krijg online lesmateriaal

up-to-date cursussen

start meteen je eigen zaak


allCoursesWithinSubtheme Financieel management

Financieel management

Balanslezen

Balanslezen, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Balanslezen en word een krak in je vak als Boekhoudkundig Medewerker.

availableVia

Financieel management

Blockchain en Cryptocurrencies

Blockchain en Cryptocurrencies, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte opleiding in jouw buurt.

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Basis Boekhouden en word een krak in je vak als Boekhouder.

Financieel management

Boekhoudkantoor medewerker

Boekhoudkantoor medewerker, cpProfessionWithFuture

Deze professionele thuisopleiding begeleidt je richting een nieuwe en uitdagende carrière.

availableVia

Financieel management

Businessmanager - Allround

Businessmanager - Allround, cpProfessionWithFuture

Droom jij van een topjob met veel vrijheid en verantwoordelijkheid?

availableVia

Financieel management

Economie Basis

Economie Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de cursus Economie Basis en doe op een snelle manier basiskennis op.

availableVia

Financieel Manager, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Financieel Manager en word een krak in je vak als Financieel Manager.


beSureOfYourFuture

Wil je meer leren over jouw geld? En hoe jij financieel slimme beslissingen maakt? Vergroot dan nu jouw boekhoudkennis en kies een leven vol financiële zekerheid. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

  Ik heb ondertussen een aantal bedrijven. Dan is het soms moeilijk om door het bos nog de bomen te zien. Daarom heb ik een budgetcoach aangenomen. Het is iemand die zich bijna constant in afstandsonderwijs bijschoolt. Zij brengt weer rust in mijn hoofd. Mijn financiën zijn veilig en overzichtelijk. En ik kan me weer focussen op waar ik echt goed in ben. - employerSpeaks

Financieel management

trendsCapitalized

Steeds meer mensen willen financieel op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En terecht. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Benieuwd hoe jij je boekhouding in orde krijgt? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou. Leer budgetten beheren, balanslezen, boekhouden en krijg de basis van economie onder de knie. Een diploma als expert in financiën brengt daarnaast ook heel wat werkzekerheid. Je toont dat je de waarde van geld echt begrijpt. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven? Dan is een job als boekhouder op jouw lijf geschreven.

Financieel management, hundredPercentOfTheTime

Ook de financiële sector heeft de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is stilaan voorbij. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden rustig vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. Veel bedrijven investeren in die software. En toch doen al die bedrijven nog steeds een beroep mensen met degelijke kennis. De financiële wereld verandert aan een sneltempo. Experts houden die veranderingen bij en zoeken uit hoe ze het verschil kunnen blijven maken. Voor iedere gezonde onderneming zijn en blijven ze dus een absolute meerwaarde.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Als studieadviseurs zien we dat financiële kennis gezocht wordt. We zien dat bij studenten en we horen dat vanuit ons netwerk in de bedrijvenwereld. Zij zijn op zoek naar mensen die een hele rugzak theoretische kennis bezitten. Naar jou dus. Die kennis is iets waar je bovendien ook persoonlijk een leven lang op kan verder bouwen. Dit zijn stuk voor stuk opleidingen die zorgen voor winst in jouw toekomst. Zowel persoonlijk als professioneel.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Volgens onderzoek zal de vraag naar financieel adviseurs in de volgende tien jaar met zo'n 7 procent toenemen.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens Europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Dat lijkt misschien veel, maar op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8 procent van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.