Economie & Financiën

Economie & Financiën

Ben jij een rasechte number cruncher? Wil jij graag financiële vraagstukken oplossen of een boekhouding met een arendsoog opvolgen en in orde houden? Dan zijn onze opleidingen in het kader van Economie & Financiën sowieso dé win-winsituatie waar jij naar op zoek bent!

Ontdek meer over hoe de financiële wereld werkt of scherp je economische skills aan. Zo bouw je je kennis en vaardigheden uit om als een volleerd expert in deze boeiende sector aan de slag te gaan en steeds de beste cijfers op tafel te leggen.

Maak je keuze uit ons aanbod van professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen die je een praktijkgerichte kennis over deze sector meegeven. Eén ding is zeker: onze opleidingen zijn een slimme keuze waarmee je head first in de cijfers duikt!


allSubthemesWithinTheme Economie & Financiën

Boekhouden

Boekhouden

8 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Financieel beheer (office)

Financieel beheer (office)

11 homestudies, 5 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Financieel management

Financieel management

8 homestudies, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Investeren en beleggen

Investeren en beleggen

6 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Ondernemen

Ondernemen

6 homestudies, 5 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Secundair onderwijs

Secundair onderwijs

5 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande financiële kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf de carrière van je dromen uit te bouwen.

Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra boekhouder in dienst te nemen. Iemand met veel mensenkennis die zich bij jullie in boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch enkele essentiële stappen gezet. Een goede boekhouder die up-to-date is met de nieuwste informatie is voor ieder bedrijf noodzakelijk. - employerSpeaks

Financiële opleidingen

trendsCapitalized

Automatisering is een trend die leidt tot meer inzicht in cashflow management en zorgt voor een efficiëntieslag. Software neemt repetitieve taken over, zodat finance professionals meer tijd overhouden voor complexere taken en het onderhouden van de klantrelatie.

Economie & Financiën, hundredPercentOfTheTime

Financiële en technologische ontwikkelingen gaan hand in hand. Gevorderde computerprogramma’s, geavanceerde mobiele applicaties en zelfs AI zijn cruciaal geworden. Hoewel veel bedrijven in dergelijke software investeren, blijft de beste investering degelijk personeel. Voor iedere gezonde onderneming zijn professionele werkkrachten met up-to-date vakkennis een absolute meerwaarde.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat soms een uitdaging. Afstandsonderwijs dus! Ik combineerde makkelijk mijn werk, gezin en studie. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in economie veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. De kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op verderbouwt. Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die economisch graag sterker in hun schoenen staan. Je krijgt de tools en knowhow aangereikt om veilig en succesvol te starten en groeien. Een aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er wordt elk jaar meer Monopolygeld geprint dan echte bankbiljetten.
  • De armste 68% van de bevolking bezit 3,3% van het vermogen.
  • Alle miljonairs (0,5% van de bevolking) bezitten samen 38% van het wereldwijde vermogen. 
  • Elk jaar stuit Europol op zo'n 50.000 valse eurobiljetten.