Bouw & Renovatie

Bouw & Renovatie

De renovatie van een dak, het plaatsen van een nieuwe ruit of het betegelen van een badkamer? Jij bent er klaar voor en na afronding van een opleiding in de categorie Bouw & Renovatie heb jij alle kennis in huis om deze klussen als een vakman uit te voeren.

Leer dankzij onze cursussen meer over de regels die in de bouwsector gelden zodat jij steeds als de beste op de hoogte bent over alle wetgevingen. Daarmee geef je je carrière een boost en maak je je droom om een eigen bouw- en renovatiebedrijf te starten werkelijkheid.


allSubthemesWithinTheme Bouw & Renovatie

Afwerking

Afwerking

8 homestudies, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Interieur en inrichting

Interieur en inrichting

8 homestudies, 7 fgroupcourses, 7 cpvirtualclasses

Nieuwbouw

Nieuwbouw

15 homestudies, 5 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en herstelling

11 homestudies, 1 grouplesson, 2 cpvirtualclasses

Ontwerp en design

Ontwerp en design

9 homestudies, 8 fgroupcourses, 8 cpvirtualclasses

Renovatie

Renovatie

16 homestudies, 7 fgroupcourses, 7 cpvirtualclasses

Ruwbouw

Ruwbouw

12 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Vastgoed / immobiliën

Vastgoed / immobiliën

6 homestudies, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Verkoop en advies

Verkoop en advies

5 homestudies, 3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en verbouwen, het liefst van al met hun eigen handen. Dankzij onze praktische opleidingen realiseer je deze droom in een mum van tijd. Tijdens je studie leer je namelijk alles over elektriciteit, sanitair of interieurvormgeving. Zo ben je aan het einde van je opleidingstraject een volleerd bouwtechnicus. Met deze kennis vind je meteen een plek in de bouwsector als loodgieter, aannemer, interieurstylist of een ander technisch beroep. 

"Iemand die een opleiding in elektriciteit of sanitair gevolgd heeft aan jullie school, is altijd een meerwaarde voor ons als bouwbedrijf. Juist voor zulke specialistische zaken hebben we professionals nodig. Vakspecialisten zijn onmisbaar in de bouwsector." - employerSpeaks

Volg een bouwopleiding

trendsCapitalized

Mensen zijn altijd op zoek naar goede stielmensen. Ze willen experts die elk verbouwing tot een goed einde brengen. Jij bent die expert! Help je familie en vrienden om hun woning te renoveren of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als expert in de bouwsector brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Klaar om te starten?

Bouw & Renovatie, hundredPercentOfTheTime

In je eigen huis aan de slag gaan, is makkelijker dan ooit. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn die bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke opleiding, om bouwkennis onder de knie te krijgen. Binnen de opleiding krijg je de know how om aan elk bouwproject veilig te starten en voltooien.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch nog heel wat kennis nodig had. Ik besloot me daarom bij te scholen aan jullie school. Want wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing zeg ik iedereen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. Daarnaast besloot mijn vrouw samen met mij een opleiding interieurvormgeving af te ronden. En eerlijk: ons huis wordt als voorbeeld voor onze volledige vriendengroep gebruikt. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in Bouwen en Verbouwen veel verschillende mensen aanspreekt en motiveert om te starten. Het geeft hen de nodige kennis en knowhow om in hun eigen woning veilig aan de slag te gaan. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten.

niceToKnowHeader

  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n twaalf keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Een natuurlijke lichtinval zorgt ervoor dat bewoners gelukkiger en gezonder zijn.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-