ICT & Webdevelopment

ICT & Webdevelopment

Wil jij graag professioneel aan de slag gaan in de ICT-wereld? Wil je leren hoe je met bepaalde computerprogramma’s aan de slag gaat? Dan is een opleiding uit onze categorie ICT en Web Development voor jouw de perfecte keuze om je computervaardigheden aan te scherpen en zo een heuse IT-wizard te worden.

Met onze professionele cursussen, samengesteld door vakexperts, dompel je jezelf helemaal onder in de wereld van HTML en CSS en absorbeer alle kennis zodat je te weten komt hoe je een webpagina van A tot Z opbouwt. Zo geef je een stevige boost aan je carrière en kan je jezelf binnenkort tot de échte IT-crowd rekenen?

Kies uit onze praktijkgerichte groepslessen, virtual classes en thuiscursussen jouw favoriete opleiding en ga meteen aan de slag met het lesmateriaal. Zo ga je na het behalen van je diploma al gauw aan de slag in deze boeiende wereld van bits, bytes en code.

allSubthemesWithinTheme ICT & Webdevelopment

beSureOfYourFuture

IT-kennis wordt op steeds meer jobs een basisvereiste. Maar je kan je er ook nog steeds mee onderscheiden op de arbeidsmarkt. Deze opleidingen zorgen er stuk voor stuk voor dat je professioneel aan de slag kunt. Met zo’n diploma op je cv kan je dus niet alleen zelfstandig starten, maar zorg je ervoor dat je cv altijd bovenaan de stapel komt te liggen.

Een van onze marketeers besloot zich vorig jaar bij te scholen in sociale media. Hij leerde aan jullie school hoe je gericht adverteert met Facebook en Instagram. Zo is hij erin geslaagd zich onmisbaar te maken voor ons bedrijf. Nu raden we al onze werknemers aan om bij jullie een cursus te volgen. Doordat er zoveel keuze is tussen verschillende thema's en onderwerpen vindt iedereen wel wat wils. - employerSpeaks

IT-opleidingen

trendsCapitalized

De digitalisering trekt zich overal door. Elk bedrijf heeft zijn eigen IT-dienst en als zelfstandige starten zonder website is nu echt ondenkbaar. Op de schoolbanken leren de allerjongsten coderen alsof het hun tweede taal is en programma’s worden intuïtiever en mobieler. IT-kennis is voor veel jobs dan misschien een vereiste. Het is en blijft ook een enorme troef die jou leven makkelijker maakt. Zo wordt jouw cv nog sterker en ben je optimaal voorbereid op elke uitdaging die op je afkomt.

ICT & Webdevelopment, hundredPercentOfTheTime

Cryptocurrencies zijn enorm aan het stijgen tegenwoordig, zowel in populariteit als in waarde. Blockchain is de toekomst. Het maakt het mogelijk dat programma’s en data, zelfs financiële transacties, veiliger en sneller kunnen verlopen. Zelfs zonder dat er een bank of overheid aan te pas komt. Verdiep je nu in crypto en blockchain en wees een van de eerste experts in deze nieuwe technologie. Bereid je nu al voor op de volgende technologische revolutie met onze cursussen.

Ik wou altijd al leren Photoshoppen. Dus ik besloot me in te schrijven voor de cursus in avondonderwijs. Ik ontdekte dat ik er echt goed in was en dankzij de begeleiding van de docent boekte ik snel vooruitgang. Ondertussen is het de perfecte creatieve uitlaatklep voor mij. Ik ben dit jaar ook gestart als zelfstandige in bijberoep. Met alles wat ik in de lessen geleerd heb, scoor ik nu volop klanten. Het is mijn droom dit ook voltijds te doen. En dankzij het avondonderwijs ben ik al vlot op weg! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Of je nu professioneel je wil bijscholen, een nieuwe job zoekt of zelfstandig aan de slag wil, deze opleidingen zijn voor jou. Stap voor stap maak je kennis met de meestgebruikte computerprogramma's en sociale media tot je er zelf expert in wordt. Zo creëer je je eigen kansen.

niceToKnowHeader

  • Zo’n 4,5 miljard mensen gebruiken actief het internet.
  • We spenderen gemiddeld 2 en een half uur op sociale media per dag.
  • De eerste versie van Photoshop kwam al in 1990 uit.
  • Er zijn meer dan 5000 verschillende soorten digitale munten.
  • De eerste website is eigenlijk een pak minder oud dan je eerst zou denken. Pas in 1991 stond deze online.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0