Psychologie & Therapie

Psychologie & Therapie

Wil jij technieken als Mindfulness of NLP aanleren om meer inzicht te krijgen in de menselijke psyche? Dan is een boeiende opleiding over Psychologie & Therapie de perfecte keuze. Zo focus je met een open blik op het welzijn van de mensen rondom jou!

Leer dankzij onze praktijkgerichte cursussen hoe jij op een professionele manier antwoorden geeft op verschillende persoonlijke vraagstukken en mensen begeleidt op vlak van relaties, seks of hun carrière. Dankzij de begeleiding van onze docenten stoom je jezelf klaar voor een nieuwe carrière waarin je anderen met jouw waardevol advies bijstaat.

Kies uit een van onze praktijkgerichte groepsopleidingen, virtuele lessen en thuisstudies jouw favoriete cursus. Een verstandige keuze voor een betere toekomst.


allSubthemesWithinTheme Psychologie & Therapie

Bedrijfspsychologie

Bedrijfspsychologie

6 homestudies, 5 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Familie

Familie

3 homestudies, 2 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Gezondheidstherapie

Gezondheidstherapie

3 homestudies, 6 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Kindertherapie

Kindertherapie

7 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Mentale Gezondheid

Mentale Gezondheid

4 homestudies, 6 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Motivatie

Motivatie

7 homestudies, 10 fgroupcourses, 8 cpvirtualclasses

Natuurlijke therapie

Natuurlijke therapie

1 homestudy, 8 fgroupcourses, 6 cpvirtualclasses

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

3 homestudies, 6 fgroupcourses, 6 cpvirtualclasses

Preventie

Preventie

4 homestudies, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Psychologie

Psychologie

4 homestudies, 6 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Psychotherapie

Psychotherapie

5 homestudies, 4 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Relatietherapie

Relatietherapie

4 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Sportpsychologie

Sportpsychologie

2 homestudies, 3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Therapie voor ouderen

Therapie voor ouderen

5 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Het menselijke brein boeit wetenschappers van over de hele wereld al eeuwen. Welke geheimen liggen er onder onze schedel? Klaar om ze te ontrafelen? Start dan nu met een cursus psychologie en neem een mentale voorsprong op je concurrentie. Bovendien ben je na afstuderen in een heleboel sectoren meer dan welkom. Aan het werk dus!

Ikzelf vind het belangrijk dat de mensen in mijn praktijk zich regelmatig bijscholen. Kwestie van bij de les te blijven en steeds mee te zijn met alle ontwikkelingen en inzichten. Ideaal is via avond- of afstandsonderwijs, want dat valt makkelijk te combineren met het werk hier in de praktijk. - employerSpeaks

Psychologie & Therapie

trendsCapitalized

Heel wat mensen zijn op zoek naar het ultieme geluk. Het is een streefdoel an sich geworden. Landen worden gerangschikt op basis van het geluk van hun inwoners. In de gelukkigste landen wonen de gezondste en best presterende burgers.

Psychologie & Therapie, hundredPercentOfTheTime

Verschillende mobiele apps en websites proberen de taak van een psychologisch consulent op zich te nemen. Op het eerste gezicht zijn ze goedkoper en misschien werken ze wel even. Toch is een bezoek aan een psychologisch expert veel effectiever. Onderzoek na onderzoek ijvert dan ook voor werkkrachten met een uitgebreide psychologische kennis. Iemand zoals jij dus.

Als therapeut besef ik heel goed dat je bijscholen noodzakelijk is. Ik kreeg de laatste jaren enorm veel sporters over de vloer. Die hadden heel specifieke noden. De cursus die ik bij jullie gevolgd heb, gaf mij alle antwoorden die ik zocht. Ons vakgebied is altijd in beweging. Ik beveel mijn collega-therapeuten dan ook aan altijd te blijven meegroeien en zelf een cursus in de hand te nemen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat er veel interesse is om jezelf psychologisch verder te ontwikkelen en om anderen te helpen. Een opleiding uit dit thema helpt je om te blijven onderzoeken en ontdekken. Het is een avontuur waarbij we onszelf en andere mensen elke dag iets beter leren kennen. Je vindt gegarandeerd het antwoord dat je zoekt!

niceToKnowHeader

  • Emoties versterken je herinneringen. Hoe groter je emotie, hoe groter de kans dat je gebeurtenissen onthoudt.
  • Volgens verschillende studies piekt ons concentratievermogen na tien minuten. Voldoende afwisseling is dus belangrijk.
  • Onderzoek toont aan dat we zo'n 30% van onze dag dagdromend doorbrengen.
  • De meeste van de keuzes die we dagelijks maken, maken we op automatische piloot.