Voertuigen & Transport

Voertuigen & Transport

Maak van jouw passie voor auto's je beroep! Dankzij onze praktijkopleidingen specialiseer je jezelf tot een vakbekwame professional die van aanpakken weet. Ga aan de hand van de kennis van vakexperts voor een fantastische carrière in deze geoliede industrie en laat binnenkort je eigen zaak op wieltjes lopen!

Selecteer uit ons boeiend aanbod van groepslessen, thuisstudies en virtual classes dé opleiding die jouw motor doet draaien en schrijf je meteen in. Zo rijd je steeds succesvol en in sneltempo naar de finishlijn.


allSubthemesWithinTheme Voertuigen & Transport

Voertuigen en transport

Voertuigen en transport

1 homestudy, 1 grouplesson, 1 virtualclass


beSureOfYourFuture

De auto- en fietsenmarkt in België evolueert continu aan een erg snel tempo. En daar zijn steeds meer experts voor nodig. Werknemers met geüpdatete kennis bieden een antwoord op veeleisende klanten en een boomende sector. De markt van wagens en voertuigen omvat trouwens 8% van de totale werkgelegenheid in België. Een uitgebreide keuze aan jobmogelijkheden dus!

We merken dat een diploma in de transportsector mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hun de kennis en knowhow om een eigen zaak te starten of snel aan de bak te raken als werknemer. - employerSpeaks

Voertuigen & Transport

trendsCapitalized

De auto- en de fietsenmarkt zit in een nieuw jasje. Alles is duurzamer, makkelijker en sneller dan ooit tevoren. Elektrische fietsen en mountainbikes vinden hun weg naar een nieuw en jonger publiek. En ook hippe en duurzame wagens vinden hun weg naar bedrijven en particulieren in elke socio-economische laag van de bevolking. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken van al deze nieuwe mogelijkheden. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Nu is het moment.

Voertuigen & Transport, hundredPercentOfTheTime

De toekomst van voertuigen is elektrisch. De automarkt evolueert erg snel om aan de stijgende vraag te beantwoorden. Auto's die zelf rijden en parkeren zijn nu al volop in testfase en zullen binnenkort overal in het straatbeeld te vinden zijn. Wie wil meedraaien in de sector, schoolt zich best regelmatig bij. Daar komen onze opleidingen in het spel. De up-to-date cursussen worden gegeven door vakexperts en geven je een voorsprong op de concurrentie.

Als garage zien we dat er veel verandert in de technologie van auto's, maar de essentiële skills blijven wel. Je moet kennis hebben van verschillende voertuigen en mechanismes om te weten wat je doet. En die kennis moet je ergens opdoen. Als je die snel wilt krijgen, is een praktische opleiding, gecombineerd met een stage, de enige en beste manier. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in deze sector veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en knowhow om hun eigen zaak te starten of aan de slag te gaan als werknemer. De meeste studenten hebben al werk voor ze afstuderen! Bovendien kies je uit een waaier aan jobs: van auto-expert tot teamleader, van master technician tot sales manager ... Jij bepaalt!

niceToKnowHeader

  • De elektrische wagen is er al sinds … 1832. De auto werd een keer opgeladen. Dat startte 200 jaar aan evolutie en innovatie.
  • Steeds meer mensen zoeken een elektrische wagen. De verkoop van elektrische voertuigen is sinds 2013 met 2400 procent toegenomen. 
  • Een van de grootste aankoopredenen van een elektrische fiets, is om geld te besparen. Met je elektrische fiets vermijd je trouwens ook makkelijk de ochtend- en avondspits.
  • Om een speed pedelec te besturen heb je een rijbewijs nodig en is een helm verplicht.