Natuur

Natuur

Werken met of in de natuur is een job boordevol voldoening. Je haalt rust uit je dagelijkse werkzaamheden, je gaat creatief aan de slag en kiest uit een breed gamma aan carrièremogelijkheden. Aan jou de keuze!

Dankzij onze praktijkgerichte cursussen, die zich volledig wijden aan het thema Natuur, benut je binnenkort je groene vingers ten volle en leer je alle handige technieken waarmee je in je eigen tuin of die van anderen aan de slag gaat. Zo zet je alles op alles voor een bruisende en adembenemende toekomst in deze (letterlijk) groene sector.

Maak je droom waar en maak je keuze uit ons aanbod van praktijkgerichte groepslessen, virtuele lessen en thuisstudies die jou via het boeiende lesmateriaal, samengesteld door echte natuurliefhebbers, klaarmaken voor een fleurige en bevredigende carrière.


allSubthemesWithinTheme Natuur

Ecologie

Ecologie

3 homestudies

Natuurlijke gezondheid

Natuurlijke gezondheid

7 homestudies, 9 fgroupcourses, 8 cpvirtualclasses

Natuurlijke voeding

Natuurlijke voeding

1 homestudy, 3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Natuurwetenschappen

Natuurwetenschappen

2 homestudies

Pure wellness

Pure wellness

4 homestudies, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Tuinieren

Tuinieren

5 homestudies, 4 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Bloemen geven is nog steeds een van de populairste methoden om iemand te bedanken of iets te vieren. Mensen willen daarnaast meer groen in hun eigen leven. Ze willen een mooie tuin of veel planten in huis, en hebben de juiste kennis nodig om die zelf te onderhouden. Met een diploma aan onze school zit je daarom gegarandeerd goed.

Het oude gezegde luidt: "Verbeter de wereld, begin bij jezelf." Een opleiding aan onze school leert je alles over natuur, ecologie, het klimaat en gezondheid. Zo ben je in staat de wereld te verbeteren, stap voor stap. Wij zien dus graag meer mensen met dergelijke diploma's op de arbeidsmarkt verschijnen! - employerSpeaks

Opleidingen Natuur

trendsCapitalized

We weten allemaal dat we groener moeten leven. Dat besef is doorheen de jaren stilaan opgekomen, en neemt alleen maar in kracht toe. Groene energie biedt oplossingen, net als een duurzame levensstijl en leren recycleren. Alle beetjes helpen! Jouw carrière in de groene sector ook. Promoot mee het welzijn van planten en de natuur en draag zo je steentje bij.

Natuur, hundredPercentOfTheTime

Technologie wordt steeds groener. Hernieuwbare energie opwekken is makkelijker en goedkoper dan vroeger. Daarnaast wordt er massaal ingezet op sensibilisering. Zo wordt iedereen aangespoord hun steentje bij te dragen. Er gebeurt dus al veel, maar er is ook ruimte voor verbetering!

"Ik ben altijd al actief bezig geweest met natuurlijke voeding en gezond eten. Ik besloot een jaar geleden om de cursussen Natuurvoeding en Voedings- en Kruidenspecialist te volgen aan jullie school naast mijn vaste job. Na mijn diploma’s te behalen, besloot ik de sprong te wagen en heb ik een natuurwinkeltje geopend samen met een vriendin. We zijn momenteel nog klein, maar we zijn gestaag aan het groeien!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De cursussen uit het thema Natuur zijn allemaal perfect voor mensen die houden van onze planeet. Steeds meer mensen zijn begaan met het milieu en willen veranderen van levensstijl. De cursussen helpen je om de nodige gezonde gewoontes aan te kweken én anderen te helpen om hetzelfde te doen.

niceToKnowHeader

  • Er zijn 10 keer meer bomen op aarde dan sterren in de melkweg.
  • De helft van alle levenssoorten op onze planeet woont in tropische regenwouden.
  • Glas heeft ongeveer 4000 jaar nodig om in de natuur te vergaan.
  • ‘Ecologie’ stamt af uit het Grieks en betekent letterlijk ‘de studie van het huis’.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-