Heb je een passie voor orde en een talent voor organisatie? Met de opleiding Professional Organizer zorg jij ervoor dat jouw klanten de hulp en structuur krijgen die ze verdienen.

Als opruimcoach help je je klanten met opruimen, klasseren en organiseren, zowel thuis als op het werk. Je start met de impact en oorzaken van wanorde. Daarna leer je hoe je zulke situaties vermijdt en omkeert. Wat bewaar je en wat niet? Hoe creëer je efficiënte opruimgewoontes? Jij leert jouw klanten ordenen als geen ander!

In de opleiding is er veel ruimte voor coaching en communicatie. Je leert omgaan met opruimsmoezen en mensen aansturen tot gedragsverandering. Na afloop van de opleiding ben je capabel om je eigen coachpraktijk op te zetten.

courseInfo
Professional Organizer
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeVirtual
8 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpCourseTypeDiplomaPrefix cpcertificationdiploma

€329€263.20

Schrijf je in voor deze cursus en word veelzijdig Professional Organizer. Volg de praktijkgerichte cursus Professional Organizer en bouw je carrière uit.

Wil jij anderen bijstaan in het organiseren van hun leven? Met de virtuele cursus Professional Organizer leer je alles over efficiënt opruimen en structureren. Hiermee help je familie, vrienden en kennissen, werk je als medewerker van een opruimcoach of ga je zelfstandig aan de slag als professional organizer. Met dit diploma op zak ben jij dé expert op het gebied van organiseren en creëer je een gestroomlijnd leven voor anderen.

De virtuele cursus Professional Organizer heeft een enorme impact gehad op mijn leven. Ik heb mijn vaardigheden in het creëren van structuur in zowel mijn eigen leven als dat van anderen kunnen ontwikkelen. De interactieve lessen hebben mij aangemoedigd en geïnspireerd om mijn passie voor organiseren om te zetten in een succesvolle carrière. Dankzij het behaalde diploma ben ik nu zelfverzekerd en professioneel in staat om aan de slag te gaan als Professional Organizer. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze waardevolle ervaring. - Isabella.

cpWouldYou
 • efficiënt leren opruimen, klasseren en ordenen
 • weten hoe je structuur en overzicht creëert, zowel op het werk als thuis
 • klanten of mensen in je omgeving helpen om orde in de chaos te scheppen
 • ontdekken hoe je mensen aanzet tot positieve gedragsverandering
 • jouw talent voor organisatie vertalen in een vol- of deeltijdse job
courseInfo

Ontdek de vele voordelen van onze virtuele cursus Professional Organizer! Onze studenten zijn extreem enthousiast over de ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van online leren. Met 8 lessen van 3 uur, voltooi je de cursus op je eigen tempo en profiteer je van de mogelijkheid om vragen te stellen aan de deskundige docent. Sluit je bij ons aan en start jouw reis naar een succesvolle professionele toekomst!

expLearnWithOther

 • Wat is een professional organizer?
 • Hoe verloopt een organizingtraject?
 • Valkuilen van het traject
 • Opruimen en organiseren van spullen
 • Opruimen en organiseren van papier
 • Organiseren van tijd
 • De Professional Organizer als zelfstandig ondernemer

expTeacher Professional Organizer

Als docent van de virtuele cursus Professional Organizer ben ik herhaaldelijk onder de indruk van de vele voordelen die deze online cursus biedt aan mijn studenten. Ze leren en groeien op hun eigen tempo, waar en wanneer het hen uitkomt. De interactieve modules en virtuele oefeningen stellen hen in staat om praktische vaardigheden te ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in hun werk als Professional Organizer. Bovendien biedt het online platform een gemeenschap van medestudenten, waardoor ze kunnen netwerken en ervaringen kunnen delen met gelijkgestemde professionals in spe. Al met al is de virtuele cursus Professional Organizer een flexibele en inspirerende manier om hun carrière als georganiseerde professionals te starten.

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

Inneke D.M.
Inneke D.M.

Zeer leerrijke lessen! Top!

Marga V.
Marga V.

De cursus was nog beter dan ik verwachtte. Ik heb ontzettend veel geleerd.

Binke
Binke

Interessante uitgebreide lessen aangevuld met een powerpoint. Duidelijke uitleg met zeer nuttige praktische tips!

Live les vanop elke locatie

Zonder verplaatsing

Alle voordelen van groepsles

In het comfort van je huis

Studeren middels technologie

In een beveiligde omgeving

Vooruitstrevende lesmethode

Studenten uit heel vlaanderen

Inclusief digitaal cursusboek

Met gelijkwaardig diploma

expStartWith Professional Organizer

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Professional Organizer Wednesday 16-10-2024 11-12-2024 Virtual 18:30 - 21:30
-20 %
paginator.rangeLabelMultiplePages

expNiceToKnowTitle

 • Flexibel studeren vanuit huis: 24/7 toegang tot cursusmateriaal en opdrachten, zodat je op je eigen tempo kunt leren.
 • Interactieve online lessen: Leer van ervaren professionals in live videolessen en ontvang directe feedback op je werk.
 • Praktische oefeningen: Pas je kennis meteen toe in realistische scenario's en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt als Professional Organizer.
 • Persoonlijke begeleiding: Ontvang individuele ondersteuning en begeleiding van docenten om je succes te garanderen tijdens de cursus.

expPartOfSubthemes

Organizing is what you do before you do something, so that when you do it, it is not all mixed up.

A.A. Milne

expBlogsTitle

interestsCarouselHeader