Heb je een passie voor orde en een talent voor organisatie? Met de opleiding Professional Organizer zorg jij ervoor dat jouw klanten de hulp en structuur krijgen die ze verdienen.

Als opruimcoach help je je klanten met opruimen, klasseren en organiseren, zowel thuis als op het werk. Je start met de impact en oorzaken van wanorde. Daarna leer je hoe je zulke situaties vermijdt en omkeert. Wat bewaar je en wat niet? Hoe creëer je efficiënte opruimgewoontes? Jij leert jouw klanten ordenen als geen ander!

In de opleiding is er veel ruimte voor coaching en communicatie. Je leert omgaan met opruimsmoezen en mensen aansturen tot gedragsverandering. Na afloop van de opleiding ben je capabel om je eigen coachpraktijk op te zetten.

courseInfo
Professional Organizer
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
8 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpCourseTypeDiplomaPrefix cpcertificationdiploma

€479€335.30

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Professional Organizer. Begin te bouwen aan je droomcarrière met behulp van de opleiding Professional Organizer.

Word een professionele organizer en help anderen hun leven te organiseren. Met jouw diploma sta jij klaar om familie, vrienden of kennissen bij te staan, te werken als medewerker van een opruimcoach of zelfstandig professional organizer te worden. Deze groepscursus biedt unieke eigenschappen en richt zich op praktische vaardigheden voor het werkveld. Bereid je voor op een succesvolle carrière als Professional Organizer!

Het volgen van de groepscursus Professional Organizer was een waardevolle ervaring. Niet alleen heb ik geleerd hoe anderen geholpen kunnen worden met het organiseren van hun leven, maar ook heb ik nieuwe vrienden gemaakt die dezelfde passie delen. Het werken in een groep heeft mijn leerproces bevorderd en de interactie met medestudenten heeft mijn begrip van de materie verdiept. Dankzij deze studiemethode heb ik niet alleen mijn Diploma behaald, maar ook mijn netwerk uitgebreid en blijvende vriendschappen gesmeed. - Meike.

cpWouldYou
 • efficiënt leren opruimen, klasseren en ordenen
 • weten hoe je structuur en overzicht creëert, zowel op het werk als thuis
 • klanten of mensen in je omgeving helpen om orde in de chaos te scheppen
 • ontdekken hoe je mensen aanzet tot positieve gedragsverandering
 • jouw talent voor organisatie vertalen in een vol- of deeltijdse job
courseInfo

Als studieadviseur merk ik dat de groepscursus Professional Organizer studenten een unieke kans biedt om samen te werken en van elkaar te leren. Interactie tussen studenten gedurende de 8 lessen van 3 uur vergroot niet alleen de kennis en vaardigheden, maar creëert ook een ondersteunende en inspirerende omgeving om als toekomstige Professional Organizer aan de slag te gaan.

expLearnWithOther

 • Wat is een professional organizer?
 • Hoe verloopt een organizingtraject?
 • Valkuilen van het traject
 • Opruimen en organiseren van spullen
 • Opruimen en organiseren van papier
 • Organiseren van tijd
 • De Professional Organizer als zelfstandig ondernemer

expTeacher Professional Organizer

Met trots kijk ik terug op de succesvolle groepscursus Professional Organizer die ik als docent heb begeleid. De interactie tussen de studenten heeft gezorgd voor het delen van expertise, ervaringen en inzichten. Samen hebben we problemen aangepakt, oplossingen gevonden en waardevolle strategieën gedeeld voor het organiseren van verschillende ruimtes en aspecten van het leven. Deze groepscursus heeft niet alleen een sterke band tussen de studenten gecreëerd, maar ook een netwerk van toekomstige collega's die elkaar ondersteunen en inspireren.

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

Leslie D.
Leslie D.

We hebben enorm veel geleerd in die paar lessen. Top leerkracht!

ANJA
ANJA

De Cursus professional organizer is voor mij persoonlijk héél goed verlopen. Ik heb veel bijgeleerd. We hadden een zeer gemotiveerde groep mensen die de lessen volgden en die elkaar stimuleerden.  De lesgeefster, mevr Van den Bossche Dominieke, is een aanwinst om les van te krijgen. Ze zet mensen aan het denken, ze stimuleert, motiveert en probeert het beste van de mensen naar boven te krijgen. Helemaal niets op aan te merken. 

Tessa
Tessa

Ik had vragen bij mijn inschrijving. Ik wou de les graag even uitstellen wegens persoonlijke verplichtingen. Het secretariaat heeft me hier vriendelijk bij geholpen. 

Snelste weg naar succes

Extra online lesmateriaal

Praktijkgericht

Les van gestructureerde pro's

Efficiënt met tijd omgaan

expStartWith Professional Organizer

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Professional Organizer Tuesday 15-10-2024 10-12-2024 Aalst 18:30 - 21:30
-20 %
Professional Organizer Wednesday 16-10-2024 11-12-2024 Kortrijk 18:30 - 21:30
-30 %
Professional Organizer Tuesday 07-01-2025 25-02-2025 Genk 18:30 - 21:30
Professional Organizer Monday 10-03-2025 26-05-2025 Turnhout 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

expNiceToKnowTitle

 • Een groepscursus Professional Organizer biedt de mogelijkheid om te leren van andere professionals in het vakgebied.
 • Tijdens een groepscursus Professional Organizer krijg je de kans om te oefenen en samen te werken met medestudenten.
 • Door de interactieve studiemethode van een groepscursus Professional Organizer ontvang je direct feedback op je werk en ontdek je verbeterpunten.
 • Het behalen van een Diploma na het voltooien van een groepscursus Professional Organizer vergroot jouw geloofwaardigheid en erkenning in het vakgebied.

expPartOfSubthemes

Organizing is what you do before you do something, so that when you do it, it is not all mixed up.

A.A. Milne

expBlogsTitle

interestsCarouselHeader