Goede accountmanagers zijn goud waard. Waarom? Iemand die belangrijke klanten binnenhaalt én binnenhoudt schept enorm veel winst! Daarom krijgen succesvolle accountmanagers vaak een gigantisch salaris en snelle promoties. Klinken 'winst' en 'bonus' jou als muziek in de oren? Heb jij het in je mars om die big fish te vangen?

Schrijf je dan direct in voor deze praktische thuiscursus en barst los als account manager!

Je leert alles om uit te blinken in deze blitse business: klantenrelaties verzorgen, producten en diensten verkopen als zoete broodjes, decision makers opspeuren, ... Jij levert resultaat! Hierna ben jij direct inzetbaar als professioneel account manager die altijd het maximum potentieel uit elke kans haalt!

courseInfo
Accountmanager
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix cpcertificationdiploma

€339

Schrijf je in voor de cursus Accountmanager en word veelzijdig Accountmanager. Volg de praktijkgerichte cursus Accountmanager en bouw je carrière uit.

Word een succesvolle Accountmanager met onze thuiscursus! Leer de kneepjes van het vak en ontwikkel essentiële vaardigheden om klanten te overtuigen. Met jouw diploma op zak kun jij aan de slag als Accountmanager, vertegenwoordiger, sales- en marketingmedewerker, of in andere functies waarin je producten of diensten verkoopt. De cursus geeft je de mogelijkheid om je carrière in de richting van sales en marketing te sturen.

Een diploma behalen als Accountmanager was altijd mijn droom, maar ik had gebrek aan tijd om bij de lessen aanwezig te zijn. De thuiscursus bood mij de mogelijkheid om te studeren op mijn eigen planning. Het was een intensieve ervaring, maar ik voelde me geweldig toen ik mijn diploma ontving. Nu ben ik gereed om aan de slag te gaan als professionele Accountmanager! - Veerle.

cpWouldYou
 • een job waarin klantenrelaties en sociaal contact centraal staan
 • meer verdienen door promotie te maken binnen het bedrijf waar je werkt
 • een carrièreswitch maken door te starten als professioneel Accountmanager
 • studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's
 • genieten van online begeleiding door een ervaren Accountmanager
courseInfo

Onze thuiscursus Accountmanager biedt studenten de mogelijkheid om in hun eigen tempo te studeren en de benodigde vaardigheden voor een succesvolle carrière als Accountmanager te ontwikkelen. Gemiddeld slagen studenten binnen 3-6 maanden, wat aantoont dat de cursus effectief is. Dankzij de flexibiliteit en het bewezen succes is de thuiscursus Accountmanager de ideale keuze voor iedereen die succesvol wil zijn als Accountmanager.

expLearnWithOther

 • Jouw toekomst als Accountmanager
 • Belangrijke begrippen voor de Accountmanager
 • Starten als accountmanager
 • De vijf fasen van een doeltreffend verkoopgesprek
 • Een professionele offerte opmaken
 • Omgaan met klanten van alle markten
 • Klachten en conflicten overwinnen
 • Promoties en reclametechnieken inzetten
 • Onderhandelen met professionele inkopers
 • Professioneel vergaderen, telefoneren en presenteren
 • Een rendabel en duurzaam netwerk uitbouwen
 • Het belang van lichaamstaal, mimiek en gepaste kleding

expTeacher Accountmanager

Mijn studenten zijn zo enthousiast over de thuiscursus Accountmanager! Ze volgen de lessen op hun eigen tempo, vanuit het comfort van hun huis. Dit biedt hen flexibiliteit en maakt het gemakkelijker om hun studie te combineren met hun huidige baan. Bovendien is er altijd contact met mij voor vragen of extra uitleg. Het is geweldig om te zien hoe ze groeien en zich ontwikkelen tot succesvolle accountmanagers, allemaal dankzij deze thuiscursus.

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

Van Droogenbroeck
Van Droogenbroeck

Mijn passie is kleding en mode. Ik ben al kleermaakster van opleiding, maar wou graag ook mijn gemaakte kledij zelf verkopen. Deze cursus leek mij ideaal om mijn klanten de voordelen van mijn gepersonaliseerde mode creaties te benadrukken tegenover de con

Cools
Cools

Onlangs ben ik met mijn eigen bedrijf gestart. Er zijn zaken die ik goed kan, er zijn zaken waarin ik mezelf kan verbeteren. Netwerken en verkopen is iets waar ik graag wat beter in had geworden. Daarom heb ik besloten deze cursus aan te kopen. Ik heb nu

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

Gespecialiseerde opleiding

Praktijkgericht lesmateriaal

Professionele tips

De nieuwste verkooptechnieken

Begeleiding van ervaren docent

Een zeer sociale carrière

Geen voorkennis vereist

Waardevol diploma

Up-to-date cursusboek

Flexibele thuisstudie

Knelpuntberoep

expNiceToKnowTitle

 • Flexibiliteit: Met een thuiscursus Accountmanager bepaal jij zelf het tempo van je studie en de indeling van jouw tijd.
 • Zelfstudie: De thuiscursus Accountmanager biedt jou de mogelijkheid om zelfstandig te leren en jouw kennis op te bouwen zonder de noodzaak van klassikale lessen.
 • Diploma: Na succesvolle afronding van de thuiscursus Accountmanager ontvang jij een diploma, waarmee jij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot.
 • Praktische toepassing: Tijdens de thuiscursus Accountmanager pas jij de geleerde theorie direct toe in praktijkopdrachten, zodat jij je goed kunt voorbereiden op een functie als Accountmanager.

expPartOfSubthemes

Ik heb nog nooit een accountmanager ontmoet die succesvol was zonder een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

onbekend

expBlogsTitle

interestsCarouselHeader