Ben je resultaatgericht en stressbestendig? Dan ben jij een geknipte accountmanager! Een contract tussen bedrijf en klant is meer dan een handtekening op papier. Als Accountmanager vorm jij de schakel tussen de twee en ga je op zoek naar de beste win-winsituatie voor je onderneming en haar cliënten. Een fantastische job met veel uitdagingen!

Onder leiding van een ervaren verkoper gaan we in de cursus dieper in op de verschillende fases van een overtuigend verkoopgesprek. Maar deze opleiding gaat ook een stuk verder. Je leert niet alleen hoe je een opdracht binnenhaalt maar ook hoe je klanten tevreden houdt en op welke manieren je reclame kan gebruiken.

Op korte tijd leer je alles om meteen als Accountmanager aan de slag te gaan!

courseInfo
Accountmanager
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
8 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpCourseTypeDiplomaPrefix cpcertificationdiploma

€499

Volg de opleiding Accountmanagement en word een krak in je vak als Accountmanagement. Begin te bouwen aan je droomcarrière met behulp van de opleiding Accountmanager.

Word zelfstandige accountmanager of vertegenwoordiger met de groepscursus Accountmanager. Leer alles over sales en marketing en krijg carrièremogelijkheden als salesmedewerker of medewerker op de marketingafdeling. Met dit diploma ben jij klaar voor een succesvolle carrière in het werkveld.

De groepscursus Accountmanager heeft mij de kennis en vaardigheden bijgebracht die nodig zijn om succesvol te worden in dit vak. Door de interactie met medestudenten en het delen van ervaringen hebben we gezamenlijk een sterke basis gelegd. Het behalen van het Diploma gaf mij het vertrouwen en de erkenning die ik zocht. Dankzij deze cursus ben ik nu vol vertrouwen en klaar om mijn carrière als Accountmanager te beginnen. - Dries.

cpWouldYou
 • jouw mensenkennis en verkooptalent loslaten op de markt
 • leren hoe je nieuwe klanten binnenhaalt, omzetcijfers doet stijgen en meer winst maakt
 • weten hoe je een uitgebreid netwerk uitbouwt én onderhoudt
 • zelfs de meest veeleisende klant overtuigen om met jou in zee te gaan
 • meer verdienen door op te klimmen tot accountmanager
courseInfo

Als studieadviseur heb ik gezien dat de groepscursus Accountmanager tal van voordelen biedt. Studenten leren niet alleen van de docent, maar ook van elkaar. De interactie in de groep zorgt voor nieuwe inzichten en ideeën, wat de leerervaring verrijkt. Bovendien stellen de 8 les(sen) van 3 uur de studenten in staat om in een relatief korte tijd intensief bezig te zijn met de lesstof, waardoor ze snel de vereiste kennis en vaardigheden verwerven.

expLearnWithOther

 • Wat zijn de kenmerken van een ideale verkoper?
 • De vijf fasen van elk verkoopgesprek
 • Een professionele offerte opmaken
 • Omgaan met verschillende soorten klanten
 • Omgaan met klachten en conflicten
 • Een netwerk uitbouwen en onderhouden
 • Promoties en reclametechnieken
 • Verkopen aan professionele inkopers
 • Professioneel vergaderen, telefoneren en presenteren
 • Het belang van lichaamstaal, mimiek en gepaste kleding

expTeacher Accountmanager

Onze groepscursus Accountmanager is een geweldige methode om vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in een carrière. Ik merk dat studenten in een groepsomgeving veel van elkaar leren en elkaar inspireren. Door interactie krijgen ze de mogelijkheid om verschillende perspectieven en strategieën te delen, wat hun kennis verbreedt. Bovendien versterkt samenzwerking aan opdrachten en casestudy's hun probleemoplossende en communicatieve vaardigheden. Het groepselement zorgt voor een dynamische en motiverende leeromgeving, waarin studenten elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun doelen als accountmanager te bereiken.

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270 cpOnSubscribe
€268.92 beforeFirstLesson

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg
Roosbroeck
Roosbroeck

Jarenlang heb ik op de binnendienst gewerkt. Nu was er de mogelijkheid om ook op de baan te gaan. De producten en het bedrijf kende al ik als de beste. De verkooptechnieken heb ik nu ook via de Managementschool geleerd.

Van Hemelryck
Van Hemelryck

Tijdens de colleges werkten we vooral op de praktijk. Door bijvoorbeelkd rollenspellen te spelen, heb ik veel van de medestudenten geleerd. Ook de ervaring van de docent was erg leerrijk.

Tom
Tom

De docent van onze groep was een heel goede leerkracht. Hij legt alles op een begrijpbare manier uit. Met de kennis die ik heb opgedaan, vind ik zeker snel werk in sales.

Word accountmanager

Gevarieerde jobmogelijkheden

De beste verkooptechnieken

Alles over customer care

Beter omgaan met klanten

Knelpuntberoep

expStartWith Accountmanager

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Accountmanager Wednesday 13-11-2024 22-01-2025 Gent 18:30 - 21:30
Accountmanager Monday 25-11-2024 27-01-2025 Brugge 18:30 - 21:30
Accountmanager Wednesday 04-12-2024 05-02-2025 Genk 18:30 - 21:30
Accountmanager Monday 09-12-2024 17-02-2025 Turnhout 18:30 - 21:30
Accountmanager Wednesday 08-01-2025 26-02-2025 Turnhout 18:30 - 21:30
Accountmanager Wednesday 08-01-2025 12-03-2025 Hasselt 18:30 - 21:30
Accountmanager Thursday 09-01-2025 20-03-2025 Leuven 18:30 - 21:30
Accountmanager Thursday 09-01-2025 27-02-2025 Bruxelles / Brussel 18:30 - 21:30
Accountmanager Thursday 09-01-2025 06-03-2025 Leuven 18:30 - 21:30
Accountmanager Thursday 09-01-2025 27-02-2025 Mechelen 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

expNiceToKnowTitle

 • Je leert van de ervaringen en best practices van andere deelnemers in de groep, wat je helpt om je professionele vaardigheden als Accountmanager te verbeteren.
 • Door samen te werken en te netwerken met andere cursisten, bouw je waardevolle professionele relaties op die je helpen bij het vinden van nieuwe klanten en het vergroten van je zakelijke netwerk.
 • Een groepscursus Accountmanager biedt een interactieve leeromgeving waarin je de mogelijkheid hebt om te oefenen met realistische verkoopsituaties en feedback te ontvangen van je mede-cursisten en docent.
 • Het volgen van een groepscursus Accountmanager stelt je in staat om te profiteren van de kennis en expertise van de docent, die je begeleidt en adviseert bij het ontwikkelen van effectieve verkoopstrategieën.

expPartOfSubthemes

Een tevreden klant is de beste zakenstrategie.

Michael LeBoeuf

expBlogsTitle

interestsCarouselHeader