Vacature: Opleidingsmanager voor SHS

Vacature: Opleidingsmanager m/v voor de Schoonheidsschool

Wie ben jij?

Ben je gepassioneerd door beauty en wellness? En combineer je die liefde met een gezonde interesse didactiek? Lees dan zeker verder.

Want, wij zoeken een organisatorisch talent dat voelt wat er in de samenleving leeft. Een teamplayer die ook individueel zijn of haar mannetje weet te staan. Iemand vol Wase charme, die zich thuisvoelt in de streek tussen ‘t Stad van A en ‘t vree wijze Gent.

 

Wat houdt een job als opleidingsmanager in?

Als opleidingsmanager zorg je dat onze school werkt als een goed-geoliede machine. Je neemt docenten aan en helpt hen om hun kennis tot bij onze studenten te brengen. Je organiseert sollicitatiegesprekken, testlessen en feedbackmomenten. Een eerste ervaring met coaching en recrutering is hierbij een groot pluspunt.

Je arendsoog ziet daarnaast wat er leeft op straat en naar welke schoonheid- of gezondheidsopleidingen onze studenten op zoek zijn. Je durft daarin een voortrekkersrol nemen en zelfs voor een primeur in België te zorgen. Wie weet organiseer jij de allereerste lessen Make-Up Printen?

Je krijgt dus heel wat verantwoordelijkheid, maar daar is ook heel wat vrijheid aan gekoppeld. Op onze campussen in Gent (1 dag of 2 dagen) en Antwerpen (3 of 4 dagen) kom je terecht in een bruisende werkomgeving vol enthousiaste medewerkers die je met open armen ontvangen, ondersteunen en begeleiden.

 

Wat bieden wij nog meer?

Je start meteen met een interessante verloning, maaltijdcheques, een eigen laptop en een basispakket vakantiedagen. Oh ja, vakantiegeld en eindejaarspremies zijn we zeker niet vergeten. Die worden nog aangevuld met de mogelijkheid al onze opleidingen gratis te volgen, een hele hoop toffe collega’s én de team-activiteiten die daarbij horen.

 

Hoe beschrijf je ons bedrijf aan je vrienden en familie?

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland. Wij bieden meer dan 300 verschillende opleidingen aan, waarmee je als werknemer of zelfstandige onmiddellijk aan de slag kunt.

 

Naar wie stuur je je cv?

Stuur je cv en een begeleidende brief naar onze collega Evi via vacatures@schoonheidsschool.be

Eigen wagen en ook een rijbewijs? Vermeld dat dan zeker in je begeleidende brief of op je cv.

Share This Article If You Liked It :)