Jouw opleiding door de ogen van onze studenten

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, want zo krijg je meteen een totaalbeeld van ons cursusaanbod. Heb je een specifieke opleiding op het oog? Dan heb je de mogelijkheid om op cursusnaam of thema te zoeken. Op die manier weet je meteen hoe onze studenten jouw favoriete opleiding ervaren. Veel leesplezier!


User icon image

Monique

05/10/2022

Super enthousiaste en gemotiveerde leerkracht!Geeft les met passie! Chapeau!!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Kleurenconsulent Basis
User icon image

Marijke

03/10/2022

Hierbij nogmaals mijn hartelijke dank voor de goede positieve begeleidng en opvolging.Een pluim waard!

aboutHomeTestimonials testimonialsHome Boek Uitgeven
User icon image

Veerle

03/10/2022

Interessante opleiding met veel ruimte voor praktijk - toffe sfeer onder de cursisten

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Kleurenconsulent Basis
User icon image

Rik J.

03/10/2022

De lessen geven een goede theoretische basis, maar zijn vooral heel praktijkgericht. Deze opleiding overtrof mijn verwachtingen.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Wielerverzorging
User icon image

Esther Groenhout

03/10/2022

Omdat de verschillende modules elkaar perfect aanvullen, heb ik aan het einde van de opleiding echt expertise opgebouwd. De modules worden bovendie... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Wielerverzorging
User icon image

Sarah

20/09/2022

Top! Leuk dat er een vervolg is!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista Advanced
User icon image

Tim

20/09/2022

Ik heb al ervaring in de horeca, maar wil een diploma om zelf een koffiebar te starten. Ben heel goed geïnformeerd geweest. Sam van het secretariaa... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista Advanced
User icon image

Caro

20/09/2022

Ik kijk nu al enorm uit naar mijn lessen in maart! Rob & Yannick waren geweldig in de basisopleiding. Wordt weer een topervaring; ben ik zeker van!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista Advanced

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0