PROFESSIONELE ONDERNEMERS LEREN JOU DE KNEPEN VAN HET VAK

 

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien zullen ze je extra tips geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

Docenten Avondonderwijs

Professionele Docenten

 

INTERNE DIDACTISCHE SCHOLING

Regelmatig sturen we al onze docenten op bijscholing. Zowel hun didactische vaardigheden als hun vakkennis wordt permanent bijgeschaafd zodat ze tot de top van de Benelux blijven behoren. Je bent dus zeker dat je les krijgt van een echte vakspecialist!

 

PERMANENTE OPVOLGING

Regelmatig laten we onze docenten en cursussen screenen door een extern auditbureau. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze cursussen en lesgevers steeds behouden en verzekeren! Onze docenten zijn steeds enthousiast om een kwaliteitsvolle cursus af te leveren en elke student persoonlijk en professioneel te begeleiden tijdens zijn of haar studietraject.

DIRECTE FEEDBACK

We hechten dan ook veel belang aan de feedback die studenten geven over hun lesgever. Wanneer je een opleiding volgt, krijg je steeds een papieren feedbackformulier dat je (eventueel anoniem) kan invullen. We houden absoluut rekening met jouw feedback, wanneer we cursussen toewijzen aan een docent. Je kan er ook voor kiezen om het elektronische feedbackformulier in te vullen. De cursuscoördinator zal de feedback persoonlijk bespreken met de docent en jouw dossier verder opvolgen.