Goed nieuws: de cursusplanning voor het voorjaar is bijna af.

De planning wordt op donderdag 27 oktober om 9u live op deze site gezet.

Er zijn meer dan 40 nieuwe opleidingen. Je volgt opleidingen als Grafisch vormgever, Medisch secretariaat, Bedrijfsbeheer, Fotografie, Electricien, … nu bijna elke dag. En je volgt les steeds dichter bij huis: er zijn nieuwe campussen in Brugge, Brussel en zelfs Breda.

[colored_box variation=”silver”]
[fancy_header]Let op:[/fancy_header]

De klassen worden bewust klein gehouden en ze lopen dus snel vol. Omwille van het enorme succes vorig jaar werken we dit keer met een uniek pre-registratiesysteem. Enkel wanneer je je pre-registreert krijg je én voorrang én extra korting. Vol is vol.[/colored_box]

Waarom pre-registreren?
  • Jij bent erbij. Pre-registreren is zeker zijn van je plaats in de klas. Jij krijgt immers als eerste de nieuwe cursusplanning te zien.
  • Je krijgt een unieke korting van 15%. We sturen je een kortingcode per mail en sms. Gebruik deze code bij inschrijving, en geniet van 5% extra korting bovenop onze klassieke 10% vroegboekkorting. Enkel pre-registraties hebben recht op de korting!
  • Je boekt als eerste. Je krijgt niet alleen 15% korting, je krijgt ook voorrang op de rest. Jouw code wordt verstuurd op dinsdag 25 oktober, dus je kan je inschrijven 48u vóór de planning toegankelijk is voor het grote publiek!

Jouw carrière start met de perfecte voorbereiding, en die krijg je bij het Centrum Voor Avondonderwijs! Pre-registreer nu, verzeker je van een plaats in jouw favoriete cursus, en geniet van 15% korting. Pre-registreren is volledig vrijblijvend: je verbindt je tot niks.

Ontdek zélf hoe het er bij ons aan toegaat:

[colored_box variation=”white”]
[fancy_header]Preregistreer nu[/fancy_header]

Voornaam + naam: *
E-mail adres: *
Heb je vroeger een opleiding bij ons gevolgd? Ja   Nee
Heb je vooraf nog opleidingsadvies nodig? Ja   Nee
GSM nummer: *
* we gebruiken dit nummer om je op 25 oktober per sms jouw persoonlijke kortingscode toe te sturen!

Je voorkeurcursussen:
 

[/colored_box]

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen