Outplacementbegeleiding voor studenten

Bij Centrum voor Avondonderwijs hechten we erg veel belang aan het professioneel begeleiden van allerhande toekomstige studenten. Dit gaat van schoolverlaters tot professionals die zich willen bijscholen. Ben jij recent terug op de arbeidsmarkt terechtgekomen en zoek je een nieuwe richting in je carrière? Ook voor jou bieden wij doelgerichte en adequate begeleiding. Onze outplacementbegeleiders staan te springen om jou te ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe baan en carrière.

Samen met jouw begeleider zet je jouw sterke punten verder in de kijker, ontwikkel je jouw vaardigheden aan de hand van een interessante opleiding en stoom je je klaar voor een nieuwe wind doorheen je carrière. Ontdek hieronder al onze partners in outplacementbegeleiding en omarm jouw nieuwe toekomst!


Word onze partner in outplacementbegeleiding

Het doel van het Centrum voor Avondonderwijs is onze studenten optimale kansen te geven op een dynamische en uitdagende arbeidsmarkt. Dit doen we aan de hand van een ruim en kwalitatief aanbod van praktijkgerichte opleidingen, opgesteld door professionals en experten binnen het vak. Als outplacementbegeleider begeleid jij mensen op zoek naar een nieuwe, verfrissende wind doorheen hun carrière.

Wij geloven dat jouw expertise en ons kwalitatief aanbod een meerwaarde zijn in het veiligstellen van jouw cliënt's toekomstige loopbaan. Word daarom vandaag nog partner van onze onderwijsinstelling en bied jouw klanten professionele opleidingen aan binnen tal van sectoren. Contacteer ons en ontdek al jouw voordelen!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0