Outplacementbegeleiding

Begin jij met een outplacementtraject of heb je al een eerste gesprek met jouw outplacementcoach achter de rug? Dan sta je aan de start van een nieuwe carrière, in lijn met jouw interesses, vaardigheden en sterktes. Een begeleidingstraject, aangevuld met de juiste professionele opleidingen, zorgt ervoor dat jij sterker dan ooit op de arbeidsmarkt staat!

Ga aan de slag met jouw talenten

Tijdens een outplacementprogramma wordt jouw professionele persoonlijkheid in kaart gebracht. Samen met jouw outplacementcoach ontdek je waar jij energie uit haalt, waar je goed in bent en hoe jouw ideale carrière er uit ziet. Jouw outplacementtraject maakt duidelijk welke richting je uitgaat.

Met meer dan 350 professionele opleidingen in meer dan 50 verschillende sectoren maakt het Centrum voor Avondonderwijs van jouw outplacement een succes. Wij bieden de ideale opleidingen om jou op een korte tijd bij te scholen. Onze docenten zorgen ervoor dat jij de kneepjes van het vak leert en helemaal voorbereid start met jouw nieuwe loopbaan.

Kies jouw opleiding

“Het Centrum voor Avondonderwijs werkt al een tijdje samen met enkele outplacement kantoren. Tal van bedrijven vonden bij ons de ideale partner bij de heroriëntering van hun werknemers.”

Samen werken we aan een succesverhaal

Als expert in volwassenenonderwijs is het Centrum voor Avondonderwijs de ideale partner bij elk outplacementtraject. Een outplacementbegeleider maakt een persoonlijke analyse van jouw ideale werksituatie.

Onze opleidingsadviseurs vertalen deze analyse naar concrete leerdoelen zodat jij de nodige kennis verwerft en vaardigheden opdoet om jouw nieuwe carrière op te starten.

Op zoek naar een partner bij jouw outplacement? Neem zeker contact met ons op, dan gaan we samen voor een traject met de hoogste slagingskans.

contacteer ons


Leren van professionals

Wanneer je kiest voor een opleiding aan het Centrum voor Avondonderwijs, weet je dat je les krijgt van een professional die zelf al minstens 5 jaar ervaring heeft in zijn of haar vakgebied. Zo ben je zeker van een kwalitatieve opleiding waarbij je op korte tijd heel praktijkgericht aan de slag gaat.

Onze onderwijsdeskundigen zorgen er samen met het docententeam voor dat iedereen die durft kiezen voor een droomjob, hier maximaal op wordt voorbereid.

Het diploma op het einde van jouw opleiding is dan ook het toegangsticket naar het carrièrepad dat je samen met je outplacementbegeleider uitstippelt.

Schrijf je in

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0