Afstandsonderwijs thuisstudies opleidingen

Wie organiseert de thuisstudies?

Alle thuisstudies die je via onze site terugvindt, worden georganiseerd door het Centrum voor Afstandsonderwijs. De diploma’s die je aan dit centrum behaalt zijn gelijkwaardig aan dat van de groepscursussen. Je kan je via onze site rechtstreeks bij hen inschrijven voor deze cursussen. Zo kan jij je kansen op de arbeidsmarkt vergroten vanuit het comfort van je eigen huis!

Het Centrum voor Afstandsonderwijs is één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt op het gebied van thuisopleidingen, groepslessen en afstandsonderwijs.

Via deze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Deze thuisopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Dankzij hun uitgebreide vakkennis ben jij dus verzekerd van professioneel onderwijs dat steeds up-to-date is met de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied!

Daarnaast organiseert het Centrum voor Afstandsonderwijs ook opleidingen voor beschermde beroepen als voorbereiding op de centrale examencommissie van de Vlaamse of de Brusselse Overheid.

Erkende kwaliteit

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen in de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs.

De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd als dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille.

Wie zijn diploma heeft behaald aan onze onderwijsinstelling kan zich aansluiten bij de erkende beroepsvereniging Instituut Voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad voor de zelfstandigen en de KMO in België.

Tot slot werkt onze school nauw samen met het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, wat betekent dat je aan deze onderwijsinstellingen verder kan studeren of vrijstellingen kan bekomen.

Voor meer informatie over deze erkenningen klik hier.

opleidingen thuisonderwijs begeleiding

Professionele online begeleiding

Het Centrum voor Afstandsonderwijs is echte ondernemersschool. Alle docenten die jouw online begeleiden zijn professionals die heel wat succes hebben gehad als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring praktijkgerichte tips en tricks aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien zullen ze je extra informatie geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen!

Uniek leerplatform

You live, you learn. De online begeleiding van deze school gebeurt vanuit Nederland via de meest hoogtechnologische servers en IT-infrastructuur. Dit leerplatform is volledig ontwikkeld op maat van hun studenten en maakt van deze opleiding een aangename en efficiënte ervaring. Dag en nacht staan de medewerkers van het Centrum voor Afstandsonderwijs klaar om de meest perfecte studiebegeleiding te garanderen. Als student log je eenvoudig in op hun studentenplatform van waaruit je jouw persoonlijke begeleiding krijgt. Dankzij deze uitstekende infrastructuur kan je dag en nacht genieten van onze uitstekende service.

Waardevolle diploma's voor professionelen

Voor iedereen die in Europa professioneel aan de slag wil, hebben we de gepaste opleiding. Het Centrum Voor Afstandsonderwijs organiseert opleidingen voor vrije markt gereguleerde beroepen en voor gereglementeerde beroepen. Onze onderwijsinstelling organiseert ook voorbereidende cursussen op de examens van de examencommissie van de Vlaamse overheid. Daar behaal je een diploma secundair onderwijs