Nieuws

Spoedcursus

Opleidingsconsulenten gezocht!

Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw, leidende verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan 300 opleidingen voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Schoonheidsschool / Centrum voor Avondonderwijs is voor haar kantoor te Antwerpen, op zoek naar twee gemotiveerde:

Opleidingsconsulenten

Jouw functie:

Jij bent het eerste aanspreekpunt in de school en geeft nieuwe studenten het juiste advies over onze opleidingen. Je behandelt inkomende telefoons, beantwoordt e-mails, en ontvangt ook mensen op kantoor. Bovendien zorg jij ervoor dat de start van de lessen tot in de puntjes voorbereid is. Bijhorende administratieve taken zoals het opmaken van facturen en het verwerken van studentengegevens, werk je vlot af.

Na een gedegen opleiding van het hoofd van jouw afdeling ga je daarnaast ook zelf de markt op, bijvoorbeeld door uit te bellen naar geïnteresseerde studenten, of op maat gemaakt opleidingsadvies via mail te sturen. Het uitgangspunt? De student altijd op de best mogelijke manier service verlenen.

Jouw profiel:

Je hebt commerciële feeling en bent administratief sterk. Je werkt punctueel en met een positieve ingesteldheid. Je kan een overtuigende mail schrijven, uiteraard foutloos. Je gaat graag met mensen om en kan je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van collega’s, studenten en docenten. In het ideale geval heb je al een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent flexibel en hebt een eigen wagen. Je bent bereid je te verplaatsen in Vlaanderen, waarbij je kilometers uiteraard vergoed worden.

Wij bieden je:

Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Heb je interesse? Reageer dan zo snel mogelijk met een recent CV en motivatiebrief via info@centrumvooravondonderwijs.be.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!