tConsultant

Pascale Boon

Vanuit het bruisende Gent pendelt Pascale dagelijks naar Antwerpen, en ze brengt een unieke mix van energie en toewijding met zich mee naar ons team. Als zelfverklaarde chaotische perfectionist gedijt ze op gedetailleerde planning, wat inmiddels een integraal onderdeel van haar persoonlijkheid is geworden (en een bron van vermaak voor anderen).

Met empathie als haar kompas en eerlijkheid als haar leidende principe belichaamt Pascale integriteit in elk aspect van haar leven. Of ze nu geniet van culinaire avonturen buitenshuis of een storm ontketent in de keuken thuis, ze vindt vreugde in de eenvoudige geneugten die ze deelt met vrienden.

Met het motto "Grote dingen komen niet voort uit comfortzones" in gedachten staat Pascale klaar om samen met ons een nieuw avontuur aan te gaan, waarbij ze creativiteit, passie en een frisse kijk op tafel brengt.

Toegewijd

Empathisch

Innovatief


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-