Opleidingsaanbod Frans

Welkom bij het Centrum Voor Avondonderwijs! Een goede kennis van het Frans is een belangrijke troef in zowel je persoonlijke leven als op de arbeidsmarkt. Dankzij onze cursussen leer je daarom stap voor stap vlot Frans spreken en schrijven volgens de richtlijnen van het Europees Referentiekader (ERK). Van Beginners tot Gevorderden en Zakelijk Frans: wij hebben avondlessen op jouw niveau!

Ben je niet in de mogelijkheid om avondonderwijs te volgen? Klik dan hier om het opleidingsaanbod Frans in thuisstudie (met online coaching) van het Centrum Voor Afstandsonderwijs te bekijken.


cursus Frans voor beginners

Frans Beginners – Niveau A1

Spreek je geen (of amper) Frans en wil je graag snel een basisniveau bereiken en Frans kunnen lezen, schrijven én spreken? Dan is deze cursus ideaal voor jou.
Cursusinformatie Inschrijven

SCHRIJF JE IN
Lesgeld: 375.00 euro
15 lessen
Erkend diploma

Startdata Frans voor Beginners

cursus Frans Gevorderden

Frans Opfrissing/Gevorderden (A2-B1)

Heb je al (een goede) kennis van het Frans en wil je je deze verder ontwikkelen, verdiepen of opfrissen? Dan is deze cursus ideaal voor jou.
Cursusinformatie Inschrijven

SCHRIJF JE IN
Lesgeld: 375.00 euro
15 lessen
Erkend diploma

Startdata Frans Opfrissing/Gevorderden

cursus Frans: zakelijke correspondentie

Zakelijk Frans

Heb je een job waarbij je vaak in het Frans moet communiceren of ben je een ondernemer met veel Franstalige klanten? Dan is deze cursus ideaal voor jou.
Cursusinformatie Inschrijven

SCHRIJF JE IN
Lesgeld: 249.00 euro
Op 6 lessen
Erkend diploma

Startdata Zakelijk Frans

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!