Cursus

OPLEIDING

Stoelmassage

Wil jij...

 1. Jouw klanten heerlijk laten ontspannen
 2. Leren hoe je een volledige stoelmassage geeft
 3. In één cursusdag alle kneepjes van dit vak leren
 4. Starten als masseur in een spa of beautysalon
 5. Stoelmassages verzorgen bij bedrijven of tijdens evenementen

Stoelmasseur, een beroep met toekomst!

Een stoelmassage is een massage waarbij jouw klanten hun kleren niet uit hoeven doen, en gewoon plaatsnemen op een daarvoor bedoelde stoel. Ze kunnen direct gaan zitten en heerlijk ontspannen, dankzij jouw effectieve massage aan de nek, hals en schedel.

Tijdens deze dagopleiding leer je in 8 uur hoe je een volledige stoelmassage geeft. Allereerst dompel je onder in het ontstaan van deze massage. Daarnaast kijk je naar belangrijke energetische punten, zodat jouw klanten hun energie weer terugkrijgen. Aan het einde van de dag weet jij precies hoe je een perfecte stoelmassage geeft.

Ga even goed voor deze carrièremogelijkheid zitten en schrijf je nu in!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  245.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

Opleiding stoelmassage, cursus stoelmassage, workshop stoelmassage, stoelmassages geven, leren stoelmassage, massage op stoel, massage zitten, massages voor op het werk, kantoormassage, masseur worden, cursus masseur, massage workshop

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Starten als masseur in een spa of beautysalon
 • Je eigen massagesalon openen
 • Stoelmassages verzorgen bij bedrijven of tijdens evenementen
 • Anderen verwennen met een heerlijke massage

Vaardigheden en skills

 • Ontspanningstechnieken toepassen
 • De massage kunnen afstemmen op de klachten
 • Klanten informeren en adviseren over stoelmassages en technieken
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Ontstaan massage
 • Wat zijn de belangrijke energetische punten?
 • Hoe kan je de schedel, nek en hals het beste behandelen?
 • Werking stoelmassage
 • Geef je klanten energie terug

Opleiding stoelmassage, cursus stoelmassage, workshop stoelmassage, stoelmassages geven, leren stoelmassage, massage op stoel, massage zitten, massages voor op het werk, kantoormassage, masseur worden, cursus masseur, massage workshop

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Stoelmassage

Welke materialen heb ik nodig?
Tijdens deze workshop zorgen wij voor al het materiaal dat je nodig hebt. Je hoeft alleen een witte handdoek mee te nemen. Zorg er ook voor dat je kleding aan trekt die comfortabel zit.
Moet ik een model meenemen naar de lessen?
Je hoeft geen model mee te nemen naar de lessen: je oefent op elkaar. Hierdoor ervaar jij hoe het is om een stoelmassage te ondergaan. Ook daar leer je veel van.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.
Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De workshop Stoelmassage bestaat uit 1 les van 8 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Stoelmassage vind je de mogelijke lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Tijdens deze workshop zorgen wij voor al het materiaal dat je nodig hebt. Je hoeft alleen een witte handdoek mee te nemen en ervoor te zorgen dat je kleding aan hebt die comfortabel zit.

Massageolie is niet nodig en je hoeft geen model mee te nemen. Je oefent in de les op elkaar. Zo ervaar je hoe het is voor je toekomstige cliënten.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

Opleiding stoelmassage, cursus stoelmassage, workshop stoelmassage, stoelmassages geven, leren stoelmassage, massage op stoel, massage zitten, massages voor op het werk, kantoormassage, masseur worden, cursus masseur, massage workshop

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 245.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Kortingen, subsidies en voordelen

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan er voor kiezen om de opleiding in termijnen te betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 264.60 euro in plaats van 245.00 euro. Je bespaart dus 19.6 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling in termijnen per overschrijving, maar bent pas zeker van je plaats wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 84.60 - Startdatum van je opleiding
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Stoelmassage

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS