Cursus

Volg je een opleiding bij het Centrum voor Avondonderwijs, de Schoonheidsschool of het Centrum Voor Afstandsonderwijs? Droom je van een bijverdienste, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Wil je graag zelfstandige worden of ben je het al, maar ken je te weinig van (online) marketing? Zou je je producten en/of diensten beter willen leren verkopen? Volg dan GRATIS de unieke training Wellnessmarketing!

Tijdens deze interessante lessenreeks verklappen absolute topondernemers uit de wereld van beauty, wellness en fashion je alle geheimen om van je zaak een succes te maken. Denk hierbij aan het zoeken en vinden van cliënten, het maken van een professioneel marketingplan, de beste manieren om zoveel mogelijk winst te maken,… Bovendien is deze cursus dé place to be om ervaringen uit te wisselen met ervaren ondernemers en starters. Zo creëer jij een stevige basis en netwerk waar je in de toekomst handig gebruik van zal kunnen maken.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan even een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be en vermeld je naam, de startdatum en de locatie. Je krijgt vervolgens een bevestiging van je inschrijving.

wellness, eigen zaak starten, zelfstandige worden, wellnessondernemer

Lessenverloop

De opleiding Beauty- en Wellnessmarketing bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Beauty- en Wellnessmarketing vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 0.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Tijdens deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Wie alle lessen heeft gevolgd en dit kan aantonen aan de hand van de aanwezigheidslijsten die je elke les laat ondertekenen heeft recht op het diploma wellnessmarketing.

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma Beauty- en Wellnessmarketing. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Je moet enkel schrijfgerief en een cursusblok meenemen.

Praktische info

0.00 euro

 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 3 lessen
 • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

 • Hoe start ik mijn eigen Wellnessonderneming?
 • Welke commerciële aanpak is het beste?
 • Kies ik voor een eenmanszaak of een vennootschap?
 • Hoe vind ik mijn eerste cliënten?
 • Welke prijzen kan ik vragen voor mijn diensten of producten?
 • Hoe kan ik me onderscheiden van mijn concurrenten?
 • Wat met gereglementeerde beroepen zoals pedicure, kapper,…?
 • Hoe maak ik een aantrekkelijke website?
 • Hoe kan ik mij laten erkennen bij de beroepsfederaties?
 • Hoe kan ik via (online) marketing een relatie opbouwen met mijn cliënten?
 • Hoe evolueert de wellnesssector, wat zijn de laatste trends?

Wat je zal kunnen:

 • Jouw zaak een commerciëel succes? Jij kent verschillende methodes om dit waar te maken
 • Je zaak perfect in de markt kunnen zetten en je producten/diensten op de gepaste manier kunnen promoten
 • Weten hoe je je kan onderscheiden van je concurrentie zodat mogelijke klanten overtuigd voor jou kiezen

wellness, eigen zaak starten, zelfstandige worden, wellnessondernemer

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Wanneer start de volgende opleiding Beauty- en Wellnessmarketing?

Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Beauty- en Wellnessmarketing inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Maak het je ...zelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarin je interesse hebt een overzicht van de startdata, locaties en lesuren. Als er nieuwe cursussen worden ingepland, worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast, superhandig dus.

Kan ik betalen met opleidingscheques?

Dat hangt ervan af. Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding.

Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?

Je kan op verschillende manieren korting genieten. Er is een vroegboekkorting als je minstens drie maanden voor start van je cursus inschrijft en betaalt. Met de KMO-portefeuille voor zelfstandige ondernemers betaalt de overheid een deel van jouw opleiding. Wil je alle mogelijkheden zien? ...Die vind je hier. Ook als je niet voor een korting in aanmerking komt, zal je merken dat onze school een vergelijkbare of hogere kwaliteit biedt dan andere opleidingsverstrekkers, aan een scherpere prijs. Dit heeft te maken met de grootte van onze organisatie en goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Beauty- en Wellnessmarketing waarvoor ik me heb ingeschreven?

Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Beauty- en Wellnessmarketing. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf g ...emakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt enz.). Er staat zelfs een heuse agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?

Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.

Waar en wanneer leg ik examen af?

Tijdens deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Wie alle lessen heeft gevolgd en dit kan aantonen aan de hand van de aanwezigheidslijsten die je elke les laat ondertekenen heeft recht op het diploma wellnessmarketing.

Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Beauty- en Wellnessmarketing?

Gelieve schrijfgerief en een cursusblok mee te brengen. De rest van het materiaal krijg je tijdens de eerste les. 

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven een ... lijstje met de materialen die je nodig hebt. Als de docent iets zou willen wijzigen worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Check deze pagina dus regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

LesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
Beauty- en WellnessmarketingDin07/11/201721/11/2017Gent18u30 - 21u30
Beauty- en WellnessmarketingMaa20/11/201704/12/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Beauty- en WellnessmarketingDon08/03/201822/03/2018Hasselt18u30 - 21u30
Beauty- en WellnessmarketingWoe04/04/201818/04/2018Gent18u30 - 21u30

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!