Visagist, cpProfessionWithFuture

Met deze opleiding krijg je alle technieken in de vingers om een carrière als visagiste te verzilveren. Je begint bij de basis en scherpt je skills geleidelijk verder aan tot je jezelf een eersteklas make-up artist kan noemen. Je leert onder andere spelen met highlights en shadows, gaat aan de slag met face charts en moodboards, en je komt te weten hoe je de perfecte wenkbrauwen, oogschaduw en lippen creëert.

Als visagist zorg jij er binnenkort dag in, dag uit voor dat tv-sterren van het scherm spatten, bezorg je modellen een mysterieuze blik als ze over de catwalk wandelen en maak je bruiden helemaal wedding-proof.

Stap voor stap bouw je tijdens de lessen je portfolio uit waarmee je de ene opdracht na de andere binnenhaalt. Je krijgt les van ervaren visagisten die je bovendien een hele hoop nuttige tips geven om als zelfstandig visagiste aan de slag te gaan.

Happiness is the best makeup any woman can wear.

Marilyn Monroe
cpWouldYou
 • van beginnend visagiste evolueren naar volbloed make-upartiest
 • verfijnde make-uptechnieken in de vingers krijgen voor verschillende huidtypes en gelaatsvormen
 • je klanten piekfijn opmaken voor elke gelegenheid
 • de beste materialen en producten ontdekken en ze goed leren onderhouden
 • je eigen schoonheidssalon opstarten
cpProgram Visagie - Make-up Artist

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Visagie - Basis
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Visagie - Basis

Een belangrijke meeting, een leuk avondje uit met je vriendinnen of een knallend trouwfeest? Elke gelegenheid vraagt om een andere look en met jouw prachtige make-up maak je het plaatje helemaal áf.

Tijdens deze opleiding leer jezelf en anderen opmaken met kwaliteitsvolle make-upproducten en verdiep je je in huidtypes, kleurengebruik en de morfologie van het gelaat. Een ervaren visagiste toont je hoe je ogen, lippen, wenkbrauwen en wimpers aanpakt en je ontdekt allerlei trucjes om foutjes te camoufleren en probleemzones te behandelen.

Droom je van een carrière als visagiste of make-up artist? Of wil je jezelf nóg beter leren opmaken? Dan zit je in deze basisopleiding helemaal op je plaats!

allroundModuleSavings

readMore
Visagie Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Visagie Gevorderden

Heb je de basisopleiding Visagie afgerond en wil je je skills verder verfijnen? In deze opleiding leer je heel wat onmisbare make-uptechnieken als je een hoger niveau wil bereiken of als je een toekomst als professioneel visagist voor ogen hebt.

Onder deskundige begeleiding van je docent ga je actief aan de slag in allerlei stijlen en leer je verschillende soorten modellen opmaken. Je bouwt een professioneel portfolio op waarmee je je creaties kan aantonen aan potentiële klanten of werkgevers. Zo kan je meteen een grote troef op tafel gooien!

Modellen doen shinen voor een fotoshoot? Aangepaste make-up kiezen voor brildragers? Of zelfs mannen opmaken? Penseel, foundation en oogschaduw in de aanslag en … actie!

allroundModuleSavings

readMore
Visagie vervolmaking
8 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Visagie vervolmaking

Heb je de basis- en specialiseringscursus Visagie achter de rug en wil je jouw skills volledig op punt zetten? Tijdens deze vervolmakingsopleiding groei je uit tot een absolute topvisagiste!

Onder de professionele begeleiding van een ervaren make-upartieste zal je je toespitsen op technieken voor zwart-witfotografie, leer je retro looks creëren en kom je te weten hoe je donkere en Aziatische huidtypes opmaakt. Je leert spelen met kleur en schaduw en ontdekt hoe je betoverende Oriëntaalse make-up aanbrengt. Een professionele fotograaf komt jouw creaties uit de lessen op beeld vastleggen zodat je je portfolio aanzienlijk uitbreidt.

Als kers op de taart deelt jouw docente al haar ervaring met jou om te kunnen starten als zelfstandig visagiste en je eerste klanten binnen te halen. Alle ingrediënten voor een knallende carrière!

allroundModuleSavings

readMore
Visagie (Allround) - MUA avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Je kiest geschikte make-upproducten en -materialen en je weet hoe je ze onderhoudt
 • Je kan je klanten opmaken voor elke gelegenheid en je beheerst uiteenlopende technieken
 • Je weet hoe je start als zelfstandig visagiste en je eerste klanten binnenhaalt
Volwassenenonderwijs Visagie (Allround) - MUA
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig visagist, make-upartiest of schoonheidsspecialist
 • Medewerker in een beautysalon
 • Make-up artist bij televisie, magazines, events, fashion shoots ...
 • Begeleider van make-upworkshops

cpStartingDatesGroupCourse Visagie - Make-up Artist

startdataEmpty

cpTeachers Visagie - Make-up Artist

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Visagie - Make-up Artist bestaat uit meerdere modules van in totaal 18 lessen. Elke les duurt 4 uur. Tijdens de eerste module ontdek je de basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de wereld van make-up en visagie. In de twee volgende modules specialiseer je jezelf en leer je alle geheimen om een perfecte make-upartiest te worden. In het overzicht met de startdata van de opleiding Visagie - Make-up Artist vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€265.05 beforeFirstLesson
€265.05 partPayStep
€265.05 partPayStep
€265.05 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Visagie - Make-up Artist

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Ilona V.
Ilona V.

Make-up en mode zijn mijn passie. Ik mocht van mijn ouders nooit iets in deze richting doen maar ben nu zo blij dat ik de stap heb gezet!

Yasmine V.O.
Yasmine V.O.

De docent heeft alles stap voor stap uitgelegd met veel praktijkvoorbeelden. Ik denk dat ik me maar meteen inschrijf voor een nieuwe cursus.

Christa V.D.M.
Christa V.D.M.

Ik leerde nog meer make-up technieken die de docente super goed stap voor stap aan ons heeft aangeleerd. Exact wat ik had verwacht!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-