Cursus

Wil jij graag leren hoe je een professionele Tachyon Massage kan geven? Dan is deze cursus exact waar jij naar op zoek bent!
Tijdens de les leer je masseren met de unieke Tachyon Bars. Deze Bars en de getachyoniseerde olie zorgen voor een intensieve  warmtemassage die gebruik maakt van energieën. Het is een zalig gevoel wanneer het lichaam Tachyonenergie aantrekt doorheen al de poriën van de huid. Zowel voor de gever als voor de ontvanger van de massage betekent dit een verrijkende ervaring. Doordat de Tachyon Bars via de meridianen de energiereserves weer aanvullen, zullen je cliënten zich na afloop volledig als herboren en compleet in balans voelen.
Tachyon Therapie helpt bij pijnbestrijding en stimuleert de gezondheid, vitaliteit en het zelfbewustzijn. Deze massage is ideaal als complementaire behandeling bij verzwakte organen, verstoringen in het lichaam, geheugenproblemen,.. en zorgt ervoor dat energetische blokkades worden verwijderd en een helend effect wordt bereikt op alle niveaus in het lichaam!
Klaar om de technieken zelf aan te leren? Schrijf je dan in voor deze erkende cursus.

tachyon, tachyon massage, alternatieve therapie, alternatieve massage, alternatieve behandeling, tachyon bar, tachyon energie

Lessenverloop

De opleiding Tachyon Massage bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 7 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Tachyon Massage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 125.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, krijg je nadien het erkend certificaat via de post thuis gestuurd. 

Benodigdheden

Tijdens deze cursus dien je enkele zaken mee te brengen. Kijk voor meer info bij de veelgestelde vragen op deze pagina.

Praktische info

125.00 euro

 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 1 lessen
 • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

 • Wat is Tachyon Energie?
 • Leren werken met Tachyon Bars
 • Hoe ga je om met menselijke energievelden?
 • Praktijk: verschillende technieken beheersen
 • Wat zijn de effecten en resultaten van deze unieke massage?

Wat je zal kunnen:

 • Op een professionele manier kunnen masseren met de unieke Tachyon Bars
 • Het energieniveau van je cliënten kunnen verhogen én pijn bij kwaaltjes kunnen verzachten
 • De gezondheid, vitaliteit en het zelfbewustzijn van je cliënten kunnen stimuleren

tachyon, tachyon massage, alternatieve therapie, alternatieve massage, alternatieve behandeling, tachyon bar, tachyon energie

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Moet ik modellen meebrengen?

Tijdens de lessenreeks oefen je op je medestudenten. Zo kan je de behandeling zowel uit het standpunt van de ontvanger als van de massagegever ervaren.

Wanneer start de volgende opleiding Tachyon Massage?

Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Tachyon Massage inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Maak het jezelf gemakkel ...ijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarin je interesse hebt een overzicht van de startdata, locaties en lesuren. Als er nieuwe cursussen worden ingepland, worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast, superhandig dus.

Kan ik betalen met opleidingscheques?

Dat hangt ervan af. Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding.

Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?

Je kan op verschillende manieren korting genieten. Er is een vroegboekkorting als je minstens drie maanden voor start van je cursus inschrijft en betaalt. Met de KMO-portefeuille voor zelfstandige ondernemers betaalt de overheid een deel van jouw opleiding. Wil je alle mogelijkheden zien? ...Die vind je hier. Ook als je niet voor een korting in aanmerking komt, zal je merken dat onze school een vergelijkbare of hogere kwaliteit biedt dan andere opleidingsverstrekkers, aan een scherpere prijs. Dit heeft te maken met de grootte van onze organisatie en goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Tachyon Massage waarvoor ik me heb ingeschreven?

Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Tachyon Massage. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakkelijk en ... meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt enz.). Er staat zelfs een heuse agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?

Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.

Waar en wanneer leg ik examen af?

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, krijg je nadien het erkend certificaat via de post thuis gestuurd. 

Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Tachyon Massage?

Voor deze lessen breng je mee:

- lunchpakket

- drie handdoeken

- slippers

- schrijfgerei

Overig praktijkmateriaal wordt door de school voorzien.

...

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding Massage werd in samenwerking met je docent een pakket oliën op maat samengesteld. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Daar vind je alle leveranciers van studentenpakketten verzameld. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Klik hier om de inhoud van je pakket te bekijken en te bestellen. Bestel tijdig zodat je het materiaal zeker de eerste les bij je hebt.

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven een lijstje met de materialen die je nodig hebt. Als de docent iets zou willen wijzigen worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Check deze pagina dus regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

LesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
Tachyon MassageZon17/12/201717/12/2017Antwerpen10u00 - 17u00

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!