Cursus

OPLEIDING

Oplossingsgericht werken en constructieve feedback

Wil jij...

 1. op een constructieve, motiverende en oplossingsgerichte manier leren communiceren
 2. problemen en werkpunten ombuigen in positieve opportuniteiten
 3. weten hoe je pluspunten, sterktes en talenten van werknemers ten volle laat renderen
 4. jouw onderneming klaarstomen voor de uitdagingen en de kansen van morgen

Bedrijfscoach, een beroep met toekomst!

Feedback, solution-based strategy,... Deze buzzwords kom je bijna in elke onderneming tegen. Alleen ontbreekt de praktische toepassing nog te vaak. Elke onderneming heeft er echter baat bij deze buzzwords actief op de werkvloer om te zetten. Hoe? Dat leer je hier!

Deze intensieve dagopleiding leert je hoe je je blik altijd op de toekomst richt. Je ontdekt hoe je puur focust op de uitdaging en de oplossing. Je leert feedback geven op een manier die oplossingen versnelt, motivatie geeft, vooruitgang biedt én inzet stimuleert. Gisteren behoort tot het verleden, morgen is waar de opportuniteiten liggen!

Schrijf je nu in en zorg ervoor dat jouw onderneming die opportuniteiten met beide handen grijpt!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  199.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Oplossingsgericht werken en constructieve feedback

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Gent18/11/202018/11/202009u00 - 17u00Woe
Bruxelles / Brussel11/12/202011/12/202009u00 - 17u00Vrij
Hasselt15/12/202015/12/202009u00 - 17u00Din
Antwerpen16/12/202016/12/202009u00 - 17u00Woe

PROGRAMMA

oplossingsgericht, oplossingsgericht werken, cursus oplossingsgericht werken, opleiding, cursus, cursus opleidingsgericht werken, avondopleidingen, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Kennis uit deze opleiding is handig voor iedere professional

Vaardigheden en skills

 • Jij voert constructieve gesprekken die motiverend werken
 • Jij ziet geen problemen meer, enkel uitdagingen
 • Je blik is steeds gefocust op de toekomst
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • De toekomst als land van opportuniteiten
 • Van probleem naar uitdaging
 • Oplossingsgericht denken als mindset
 • Positieve en constructieve gesprekken voeren
 • Pluspunten, sterktes en talenten
 • Het belang van coaching
 • Motivatie en inzet
 • Omgaan met kritiek
 • Succes smaakt naar meer

oplossingsgericht, oplossingsgericht werken, cursus oplossingsgericht werken, opleiding, cursus, cursus opleidingsgericht werken, avondopleidingen, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Oplossingsgericht werken en constructieve feedback

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Voor bedrijfsleiders en managers is het belangrijk om problemen, hindernissen en obstakels op een positieve manier om te buigen. Dat is niet altijd even eenvoudig. Dat vraagt om een gerichte aanpak waarbij oplossingsgerichte arbeid en constructieve feedback centraal staan. Zo ga jij opnieuw vooruit met je business!
Wanneer start de volgende opleiding Oplossingsgericht werken en constructieve feedback?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Is de les praktijkgericht?
Ja, de les is speciaal ontwikkeld om jou in sneltempo praktijkgerichte kennis en vaardigheden bij te brengen. Aan de hand van voorbeelden, praktijkoefeningen en case studies pas je de leerstof actief toe.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut! Neem snel een kijkje in ons ruim aanbod aan managementcursussen, vind de vervolgopleiding die bij je past en breid je skill set nog verder uit!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Oplossingsgericht werken en constructieve feedback bestaat uit een intensieve lesdag van 8 uur. In de dynamische les leer je hoe je constructieve feedback en oplossingsgericht werken praktisch toepast op de werkvloer. Dat maakt een wereld van verschil! In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je zelf niets mee te brengen.

Praktijkervaring en stage

Deze opleiding is heel praktijkgericht. Na de les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Stage lopen is dan ook niet nodig.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

oplossingsgericht, oplossingsgericht werken, cursus oplossingsgericht werken, opleiding, cursus, cursus opleidingsgericht werken, avondopleidingen, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor de opleiding Oplossingsgericht werken en constructieve feedback maar 199.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
oplossingsgericht, oplossingsgericht werken, cursus oplossingsgericht werken, opleiding, cursus, cursus opleidingsgericht werken, avondopleidingen, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS