Cursus

Ben je gek op Nagelstyling en zou je graag professionele Nailart leren aanbrengen? Ben je creatief en vind je het heerlijk om vrouwen zich sexy en zelfzeker te laten voelen? Dan is dit dé cursus waar jij naar op zoek bent!

Nailart betekent letterlijk “kunst op nagels”. Zowat alles is mogelijk als je de technieken goed beheerst: felle kleuren, een motief, steentjes, sierlijke bloemen, tijgerprint,… The sky is the limit! Met speciale verf- en laktechnieken en brush-art kan je creëren wat je cliënt maar wilt. Het kan subtiel of heel opvallend. Zo creëer je juweeltjes op maat van de persoonlijke wensen van je cliënten. Nail Art is geschikt voor kunstnagels. Je kan de versieringen zelfs aanbrengen op teennagels.

Je krijgt tijdens deze opleiding alle belangrijke technieken onder de knie die je moet beheersen om van jouw Nailart een succes te maken. Zo leer je onder meer te werken met Colorgel, de One Stroke en Shadowpaintingtechniek, Glitter, Hexagons, Glass Beads, Waterdecals, Folies, Rhinestones, Mandala, Lace, Curls, Bridal Look, .... Daarnaast ontdek je ook de belangrijkste effecten die je kan creëeren met gellak. Denk maar aan een slangenprint, een marmereffect, de suikertechniek…. Jij beheerst het na afloop allemaal!

nailart, nageltechnieken, nailartist, gelnagels, kunstnagels, colorgel, nagelverzorging, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Lessenverloop

De opleiding Nailart bestaat uit 8 lessen. Elke les duurt 4 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Nailart vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 475.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Je legt het theoretische deel van het examen af tijdens de lessen.

Je legt het praktisch deel van het examen af tijdens de lessen.

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma Nailart. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Voor de opleiding {$course.CourseName} werd in samenwerking met jouw docent een pakket op maat samengesteld via Schoonheidshandel.

Praktische info

475.00 euro

 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 8 lessen
 • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

 • Glitter, hexagons en glass beads (inlaytechnieken)
 • Waterdecals en folies
 • Rhinestones
 • Mandala, Lace, Curls, Bridal Look
 • Effecten creëren met gellak (slangenprint, marmereffect, kant, suikertechniek)
 • Bruidsnagels
 • Dottingtechniek
 • Plaatsen van curls, mandala en lace

Wat je zal kunnen:

 • Peacock brush, striper brush, gelpenseel,... Jij kan correct werken met de nodige professionele materialen en producten
 • Je creativiteit botvieren door het toepassen van een waaier aan creatieve technieken (colorgel, de one stroke en shadowpaintingtechniek,...) 
 • De wensen van je cliënten kunnen omtoveren tot een onvergetelijk ontwerp

nailart, nageltechnieken, nailartist, gelnagels, kunstnagels, colorgel, nagelverzorging, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Moet ik modellen meebrengen?

Dit is niet nodig. Je kan werken op je oefenhand.

Waar en wanneer leg ik examen af?

Gedurende deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je geslaagd bent, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, ...moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Nailart?

Gelieve de eerste les schrijfgerief en de praktijkbenodigdheden mee te brengen. Voor deze opleiding dien je geen model te voorzien.

...

Materiaal tijdens de les: Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Nailart werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Daar vind je alle leveranciers van studentenpakketten verzameld. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Klik hier om de inhoud van je pakket te bekijken en te bestellen. Bestel tijdig zodat je het materiaal zeker de eerste les bij je hebt.

 

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven een lijstje met de materialen die je nodig hebt. Als de docent iets zou willen wijzigen worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Check deze pagina dus regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wanneer start de volgende opleiding Nailart?

Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Nailart inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Maak het jezelf gemakkelijk en < ...a href="/login/">meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarin je interesse hebt een overzicht van de startdata, locaties en lesuren. Als er nieuwe cursussen worden ingepland, worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast, superhandig dus.

Kan ik betalen met opleidingscheques?

Dat hangt ervan af. Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding.

Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?

Je kan op verschillende manieren korting genieten. Er is een vroegboekkorting als je minstens drie maanden voor start van je cursus inschrijft en betaalt. Met de KMO-portefeuille voor zelfstandige ondernemers betaalt de overheid een deel van jouw opleiding. Wil je alle mogelijkheden zien? ...Die vind je hier. Ook als je niet voor een korting in aanmerking komt, zal je merken dat onze school een vergelijkbare of hogere kwaliteit biedt dan andere opleidingsverstrekkers, aan een scherpere prijs. Dit heeft te maken met de grootte van onze organisatie en goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Nailart waarvoor ik me heb ingeschreven?

Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Nailart. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakkelijk en ...="/login/">meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt enz.). Er staat zelfs een heuse agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?

Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.

Kan ik met deze opleiding starten zonder voorkennis?

Er wordt verondersteld dat je kennis hebt van Gelnagels. Als je deze kennis nog niet hebt, kan je onze opleiding Gelnagels volgen.

LesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
NailartZon03/12/201704/02/2018Hasselt10u00 - 14u00
NailartZat09/12/201710/02/2018Antwerpen10u00 - 14u00
NailartWoe10/01/201828/02/2018Gent18u00 - 22u00
NailartDin29/05/201817/07/2018Hasselt18u00 - 22u00
NailartDin05/06/201824/07/2018Antwerpen09u00 - 13u00
NailartDin21/08/201809/10/2018Gent18u00 - 22u00

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!