Cursus

Wil je graag een praktijkgerichte Fastclass Marketing Basics volgen? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan is deze cursus van het Centrum Voor Avondonderwijs exact waar jij naar op zoek bent!
 
Tijdens deze cursus maak je onder andere kennis met: een doelgroep bepalen, klanten winnen/behouden, je omzet verhogen, de Marketingmix (4 P’s), je onderneming positioneren en een professionele marketingstrategie ontwikkelen.
 
Deze training is voor iedereen toegankelijk en ideaal voor personen die op een korte periode meer te weten willen komen over Marketing. Zowel werknemers die hun skills willen uitbreiden/opfrissen als zelfstandigen die hun zaak beter in de markt willen zetten, zullen veel voordeel uit deze lessen halen.

Lessenverloop

De opleiding Marketing Basics bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Marketing Basics vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 149.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Voor deze basiscursus ontvang je een attest op basis van aanwezigheden.

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma Marketing Basics. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Tijdens deze cursus dien je enkele zaken mee te brengen. Kijk voor meer info bij de veelgestelde vragen op deze pagina.

Praktische info

149.00 euro

 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 3 lessen
 • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

 • Je doelgroep bepalen & segmenteren
 • Klanten winnen & behouden
 • Je omzet verhogen
 • De Marketingmix (4 P’s)
 • Je onderneming positioneren & een strategie ontwikkelen

Wat je zal kunnen:

 • De 4P's kennen geen geheimen meer voor je
 • Perfect weten hoe je klanten kan winnen, behouden én je omzet verhogen
 • Doelgroepen segmenteren en je onderneming positioneren? Je draait er je hand niet voor om

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Wanneer start de volgende opleiding Marketing Basics?

Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Marketing Basics inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Maak het jezelf ... gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarin je interesse hebt een overzicht van de startdata, locaties en lesuren. Als er nieuwe cursussen worden ingepland, worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast, superhandig dus.

Kan ik betalen met opleidingscheques?

Dat hangt ervan af. Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding.

Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?

Je kan op verschillende manieren korting genieten. Er is een vroegboekkorting als je minstens drie maanden voor start van je cursus inschrijft en betaalt. Met de KMO-portefeuille voor zelfstandige ondernemers betaalt de overheid een deel van jouw opleiding. Wil je alle mogelijkheden zien? ...Die vind je hier. Ook als je niet voor een korting in aanmerking komt, zal je merken dat onze school een vergelijkbare of hogere kwaliteit biedt dan andere opleidingsverstrekkers, aan een scherpere prijs. Dit heeft te maken met de grootte van onze organisatie en goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Marketing Basics waarvoor ik me heb ingeschreven?

Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Marketing Basics. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakkelijk e ...n meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt enz.). Er staat zelfs een heuse agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?

Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.

Waar en wanneer leg ik examen af?

De laatste les leg je een examen af van jouw cursus Marketing Basics. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoof ...d- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Marketing Basics?

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven een lijstje met de materialen die je nodig hebt. Als de docent iets zou willen wijzigen worden de gegevens in je studentenprofi ...el automatisch aangepast. Check deze pagina dus regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

LesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
Marketing BasicsDin14/11/201728/11/2017Hasselt18u30 - 21u30
Marketing BasicsMaa22/01/201805/02/2018Gent18u30 - 21u30
Marketing BasicsDon01/02/201822/02/2018Brugge18u30 - 21u30
Marketing BasicsWoe14/02/201828/02/2018Antwerpen18u30 - 21u30
Marketing BasicsMaa16/04/201830/04/2018Leuven18u30 - 21u30
Marketing BasicsMaa16/04/201830/04/2018Aalst18u30 - 21u30
Marketing BasicsDin17/04/201808/05/2018Mechelen18u30 - 21u30

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!