Cursus

OPLEIDING

Laserontharing

Wil jij...

 1. je klanten definitief verlossen van ongewenste haartjes
 2. voorgoed komaf maken met terugkerende stoppels
 3. correct en veilig leren werken met een laserapparaat
 4. laserontharing toevoegen aan je aanbod als schoonheidsspecialist
 5. je eigen ontharingscentrum openen

Laserspecialist, een beroep met toekomst!

We dromen allemaal van een zachte, gladde huid zonder last te hebben van ingegroeide haartjes of irritante stoppels. Gelukkig hoeft het niet bij dromen te blijven: na deze opleiding verlos jij je klanten definitief van ongewenste haartjes met een laserbehandeling!

Je zal huid- en haaranalyses leren uitvoeren en een behandelplan leren opstellen op maat van je klant. Vervolgens ga je actief aan de slag met een laserapparaat en leer je verschillende lichaamsdelen permanent ontharen.

Heb je al enige kennis van de anatomie van de huid en de haren? Dan ben je helemaal klaar voor deze praktijkgerichte opleiding onder professionele begeleiding van de ervaren skin experts van Skin Academy. De lessen vinden plaats in het gespecialiseerde huidcentrum van dr. Ilan Karavani in Antwerpen.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  6 lesuren

  325.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

opleiding, cursus, studie, avondles, avondschool, ontharen, ontharing, laserontharing, definitieve ontharing, definitief ontharen, permanent ontharen, permanente ontharing

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Eigenaar van een ontharingscentrum
 • Werknemer in een ontharingscentrum
 • Schoonheidsspecialist (specialisatie laserontharing)

Vaardigheden en skills

 • Je kan de juiste verwachtingen creëren en je speelt in op de wensen van je klant.
 • Je kan veilig en correct omgaan met een laserapparaat.
 • Van voorbereiding tot nabehandeling: je werkt hygiënisch en nauwkeurig.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Huid- en haaranalyse
 • Ontharen van gelaat, hals, bikinilijn, borst, benen, benen, armen en rug
 • Voor- en nabehandeling
 • Intakegesprek voeren
 • Behandelplan opstellen op maat van je klant
 • Groeifases en opbouw van het haar
 • Materiaalkennis
 • Hygiëne op de werkvloer
 • Contra-indicaties

opleiding, cursus, studie, avondles, avondschool, ontharen, ontharing, laserontharing, definitieve ontharing, definitief ontharen, permanent ontharen, permanente ontharing

Onze Docenten

Dr. Ilan Karavani

Met trots stellen we onze docent dokter Ilan Karavani voor. Deze medical anti-agingexpert en bezieler van zijn eigen privékliniek weet exact welke verzorging of behandeling elk huidtype nodig heeft en is zelf de drijvende kracht achter de nieuwste ontwikkelingen in de dermato-chirurgische en cosmetische wereld. Verschillende organisaties en onderzoeksinstellingen kloppen bij hem aan om zijn inzichten in hun projecten te verweven.

Dr. Karavani deelde zijn kennis eerder al in verschillende boeken en doet nu graag hetzelfde voor de studenten aan onze school. Tijdens zijn lessen rond medical beauty leer je van een ervaren professional en krijg je de kans om met baanbrekende toestellen en technieken te werken!

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Laserontharing

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Permanent ontharen zit in de lift! Veel mensen zijn het beu om telkens opnieuw te moeten scheren of waxen en doen beroep op gespecialiseerde beauty experts. Met laserontharing in je aanbod trek je gegarandeerd een hele hoop klanten aan die genoeg hebben van teruggroeiende haartjes.
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Ja, om je voor deze cursus in te schrijven is het nodig dat je de opleiding Anatomie & Cosmetologie al gevolgd hebt of via een andere weg voldoende kennis hebt over de anatomie van de huid. De leerstof bouwt op die opleiding verder.
Oefen ik tijdens de les op echte mensen?
Ja, je oefent op een oefenmodel dat je zelf mee naar de les neemt. Denk daarbij aan een familielid, vriend(in) of collega. Door op echte mensen te oefenen krijg je de technieken en behandelingen vlot onder de knie. Zo leer je op een praktische en speelse manier.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Laserontharing bestaat uit 1 les. De les duurt 6 uur. In het overzicht met de startdata van de opleiding Laserontharing vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Tijdens deze opleiding maak je gebruik van het professionele materiaal van Skin Academy.

Praktijkervaring en stage

Voor deze opleiding hoef je geen stage te lopen. Je doet tijdens de les voldoende praktijkervaring op om meteen aan de slag te gaan.

Examen en diploma

Op het einde van de opleiding ontvang je per post een deelnameattest. Dit attest is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, is het handig om ook te beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

opleiding, cursus, studie, avondles, avondschool, ontharen, ontharing, laserontharing, definitieve ontharing, definitief ontharen, permanent ontharen, permanente ontharing

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt 325.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent en het gebruik van de infrastructuur.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
opleiding, cursus, studie, avondles, avondschool, ontharen, ontharing, laserontharing, definitieve ontharing, definitief ontharen, permanent ontharen, permanente ontharing
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Laserontharing

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS