Cursus

Zou je graag willen leren hoe je zelf op een professionele manier Gelnagels kan plaatsen? Wil je starten als erkend Nagelstylist in hoofd- of bijberoep of als werknemer? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

Tijdens deze opleiding leer je alles over het plaatsen, bijwerken en verwijderen van Gelnagels.  Je doet kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel. Je komt ook alles te weten over verschillende nagelafwijkingen en hoe je deze moet behandelen.Je zorgt ervoor dat je klanten met mooie en verzorgde nagels voor de dag kunnen komen en bezorgt hen ook zelfvertrouwen! Dat maakt dat het beroep van Nagelstylist je veel voldoening zal schenken.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan in voor deze unieke opleiding.

 

nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Lessenverloop

De opleiding Gelnagels bestaat uit 10 lessen. Elke les duurt 4 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Gelnagels vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 565.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Je legt het theoretische deel van het examen af tijdens de lessen.

Je legt het praktisch deel van het examen af tijdens de lessen.

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma Gelnagels. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Voor de opleiding {$course.CourseName} werd in samenwerking met jouw docent een pakket op maat samengesteld via Schoonheidshandel.

Praktische info

565.00 euro

 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 10 lessen
 • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

 • Een veilige werkomgeving
 • Theorie: Hand, huid en nagel
 • Nagelziektes en afwijkingen
 • Oorzaken van nagelproblemen
 • Nagelafwijkingen en -ziektes herkennen
 • Nagelbijters
 • Basis manicure
 • De hand- en armmassage
 • Gelnagels plaatsen
 • Het juiste advies
 • Start je eigen nagelstudio

Wat je zal kunnen:

 • Je cliënten doen stralen met prachtige, professioneel geplaatste Gelnagels
 • Zelfstandig en heel precies werken met het nodige geduld
 • Nagelproblemen? Jij herkent ze én lost ze vakkundig op
 • Gelnagels correct kunnen bijwerken. Ze lijken as good as new!
 • Gelnagels verwijderen alsof ze er nooit zijn geweest

nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Moet ik modellen meebrengen?

Ja, voor de meeste lessen dien je inderdaad een model te voorzien. Dit wordt je vooraf nog meegedeeld. Je kan af en toe werken op je oefenhand als je echt geen model vindt voor één les. Je leert wel meer door op verschillende modellen te werken qua beweging van de hand, de vorm van de na ...gels etc.

Waar en wanneer leg ik examen af?

De laatste les leg je een examen af van jouw cursus Gelnagels. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of b ...ijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Gelnagels?

Opgelet: Voor deze lessen dien je modellen mee te brengen. De eerste les heb je nog geen model nodig, de volgende lessen dien je een model mee te brengen. Je docent geeft je hierover tijdens de eerste les meer uitleg.

Voor deze lessen heb je nodig:

...
 • Pen & papier
 • Alle praktijkbenodigdheden
 • 2 kleine handdoeken
 • Verlengkabel
 • Keukenrol of Kleenex

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Gelnagels werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Daar vind je alle leveranciers van studentenpakketten verzameld. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Klik hier om de inhoud van je pakket te bekijken en te bestellen. Bestel tijdig zodat je het materiaal zeker de eerste les bij je hebt.

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven een lijstje met de materialen die je nodig hebt. Als de docent iets zou willen wijzigen worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Check deze pagina dus regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wanneer start de volgende opleiding Gelnagels?

Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Gelnagels inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Maak het jezelf gemakkelijk en ... meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarin je interesse hebt een overzicht van de startdata, locaties en lesuren. Als er nieuwe cursussen worden ingepland, worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast, superhandig dus.

Kan ik betalen met opleidingscheques?

Dat hangt ervan af. Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding.

Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?

Je kan op verschillende manieren korting genieten. Er is een vroegboekkorting als je minstens drie maanden voor start van je cursus inschrijft en betaalt. Met de KMO-portefeuille voor zelfstandige ondernemers betaalt de overheid een deel van jouw opleiding. Wil je alle mogelijkheden zien? ...Die vind je hier. Ook als je niet voor een korting in aanmerking komt, zal je merken dat onze school een vergelijkbare of hogere kwaliteit biedt dan andere opleidingsverstrekkers, aan een scherpere prijs. Dit heeft te maken met de grootte van onze organisatie en goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Gelnagels waarvoor ik me heb ingeschreven?

Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Gelnagels. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakkelijk en ...ef="/login/">meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt enz.). Er staat zelfs een heuse agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?

Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.

LesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
GelnagelsWoe07/03/201823/05/2018Brugge18u00 - 22u00
GelnagelsDin20/03/201822/05/2018Hasselt18u00 - 22u00
GelnagelsZat24/03/201802/06/2018Gent10u00 - 14u00
GelnagelsDin27/03/201829/05/2018Antwerpen09u00 - 13u00
GelnagelsZon15/04/201817/06/2018Hasselt13u30 - 17u30
GelnagelsZon22/04/201824/06/2018Brussel10u00 - 14u00
GelnagelsZat05/05/201807/07/2018Antwerpen10u00 - 14u00
GelnagelsDin08/05/201810/07/2018Gent18u00 - 22u00

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!