Cursus

Lessenverloop

De opleiding Animatiefilm bestaat uit 8 lessen. Elke les duurt 3 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Animatiefilm vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 420.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma Animatiefilm. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Praktische info

420.00 euro

  • All-in cursusgeld
  • Erkend diploma
  • Duur: 8 lessen
  • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

Wat je zal kunnen:

opleiding animatiefilm, opleiding stop-motion, opleiding animeren, opleiding filmpjes maken, cursus animatiefilm, cursus stop-motion, cursus animeren, cursus animatie, avondonderwijs, volwassenenonderwijs, thuisstudie, leren monteren

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!