Cursus

Iedereen kan foto’s maken, maar niet iedereen kan professionele en indrukwekkende beelden maken. Op bijna 200 jaar tijd zijn we ongelooflijk vooruit gegaan op vlak van fotografie. Tegenwoordig kunnen we high definition foto’s maken, inzoomen op details die zelfs niet zichtbaar zijn voor het menselijke oog, beelden bewerken en manipuleren en nog zoveel meer. Eén apparaat, duizend mogelijkheden dus.

Wil jij graag al de opties van je fototoestel leren kennen en de effecten die je daarmee kan bekomen? Wil je alles te weten komen over de invloed van de compositie en belichting op jouw finale beeld? Wil je met andere woorden kortweg alle geheimen ontdekken om één beeld meer dan 1000 woorden te laten spreken?

Dan is deze opleiding Allround Fotografie jou op het lijf geschreven! Je krijgt een uitstekend aanbod aan verschillende disciplines binnen de fotografie zodat je je zo breed en professioneel mogelijk kan scholen. Zo zal jij niet enkel kunnen ‘vastleggen’, maar ook kunnen verwonderen…

allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a

Lessenverloop

De opleiding Allround Fotografie bestaat uit 31 lessen. Elke les duurt 3 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Allround Fotografie vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1475.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Op het einde van je opleiding leg je een examen af. Dit examen zal bestaan uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma Allround Fotografie. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Voor deze lessen neem je mee:

- pen en papier

- eigen fototoestel (spiegelreflexcamera) voorzien van een volle batterij

- tijdens de module Lightroom: een laptop met internetaansluiting, volle batterij, lader en eventueel een extra stekkerdoos om de kabel van je lader te verlengen. 

Praktische info

1475.00 euro

  • All-in cursusgeld
  • Erkend diploma
  • Duur: 31 lessen
  • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

Module 1: Basis Fotografie
Module 2: Lightroom
Module 3: Studiofotografie
Module 4: Portretfotografie
Module 5: Landschaps- en architectuurfotografie
Module 6: Reportagefotografie

Wat je zal kunnen:

allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Wanneer start de volgende opleiding Allround fotografie?

Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Allround Fotografie inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Maak het jez ...elf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarin je interesse hebt een overzicht van de startdata, locaties en lesuren. Als er nieuwe cursussen worden ingepland, worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast, superhandig dus.

Kan ik betalen met opleidingscheques?

Dat hangt ervan af. Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding.

Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?

Je kan op verschillende manieren korting genieten. Er is een vroegboekkorting als je minstens drie maanden voor start van je cursus inschrijft en betaalt. Met de KMO-portefeuille voor zelfstandige ondernemers betaalt de overheid een deel van jouw opleiding. Wil je alle mogelijkheden zien? ...Die vind je hier. Ook als je niet voor een korting in aanmerking komt, zal je merken dat onze school een vergelijkbare of hogere kwaliteit biedt dan andere opleidingsverstrekkers, aan een scherpere prijs. Dit heeft te maken met de grootte van onze organisatie en goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Allround fotografie waarvoor ik me heb ingeschreven?

Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Allround Fotografie. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakkelij ...k en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt enz.). Er staat zelfs een heuse agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?

Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.

Waar en wanneer leg ik examen af?

De laatste les van elke module leg je een examen af (en je maakt op voorhand ook een fotoreeks als praktisch examen). Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt al ...s werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

Kunnen jullie mij een fototoestel aanraden?

Vrijwel alle spiegelreflexen die je nu op de markt vindt, zijn degelijke toestellen. De principes van het fotograferen blijven uiteraard hetzelfde of je nu fotografeert met een toestel van 500 euro of één van 3000 euro. Het is aan jou om te kiezen wat je wilt spenderen.

Kan ik materiaal huren via de school?

Het aankopen en leren kennen van eigen materiaal is erg belangrijk. Je leert dan werken met jouw toestel en er de mogelijkheden en beperkingen snel van doorgronden zodat je hier ook na de lessen mee verder kan werken.

Moet ik al met mijn toestel kunnen werken?

Je leert alles vanaf de basis tijdens deze opleiding.

Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Allround fotografie?

Voor deze lessen neem je mee:

- pen en papier

- eigen fototoestel (spiegelreflexcamera) voorzien van een volle batterij

- tijdens de module Lightroom: een laptop met internetaansluiting, volle batterij, lader en eventueel een extra stekkerd ...oos om de kabel van je lader te verlengen. 

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven een lijstje met de materialen die je nodig hebt. Als de docent iets zou willen wijzigen worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Check deze pagina dus regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Startdata
LesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
Allround FotografieMaa04/09/201714/05/2018Aalst18u30 - 21u30
Allround FotografieVrij08/09/201720/04/2018Hasselt18u30 - 21u30
Allround FotografieMaa11/09/201728/05/2018Turnhout18u30 - 21u30
Allround FotografieWoe13/09/201709/05/2018Gent18u30 - 21u30
Allround FotografieDin19/09/201722/05/2018Antwerpen18u30 - 21u30
Allround FotografieMaa02/10/201726/06/2018Leuven18u30 - 21u30
Allround FotografieZat21/10/201709/06/2018Antwerpen14u00 - 17u00
Locaties

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!