Opleiding Weddingplanner

avondonderwijs weddingplanner groepslessen huwelijksplanner volwassenenonderwijs weddingplanner avondschool weddingplanner

Praktische info

Schrijf je in

cursus weddingplanner weddingplanner, huwelijksplanner, trouwen, trouwfeest, bruiloft, organisere, event manager, event management, echtgenoot, verlovingsfeest, vrijgezellenavond, draaiboek, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding huwelijksplanner

cursus weddingplanner opleiding weddingplanner 0 0

Word weddingplanner in 10 weken

Een huwelijk is voor veel mensen de mooiste dag uit hun leven. Het is dan ook een dag waarop het bruidspaar de hele dag in de belangstelling staat. Maar er komt ook heel wat voorbereiding en werk bij een bruiloft kijken. Daarom kiezen steeds meer koppels er voor om beroep te doen op een professionele wedding planner. Als wedding planner ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en het verloop van de huwelijksdag. Samen met het bruidspaar maak je beslissingen over hoe de dag er uit zal zien en ingedeeld wordt. Tijdens de groepslessen leer je alles wat je moet weten om een goede wedding planner te worden.

Beroep met toekomst

De opleiding Weddingplanner aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als weddingplanner. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig weddingplanner, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding huwelijksplanner!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding huwelijksplanner is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma weddingplanner binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding weddingplanner wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Je zal ook een eindwerk moeten maken. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Weddingplanner 28/02/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Weddingplanner 22/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Weddingplanner 11/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Weddingplanner 19/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Weddingplanner 19/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 495.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 49.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 445.5 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool huwelijksplanner cursus weddingplanner opleiding Evenementen en plechtigheden 0 0
Erkenningen huwelijksplanner

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Wijnproeven Sommelier

Spaanse wijnen populairder dan Franse: proef jij het verschil?

Opschudding in de wijnwereld: voor het eerst zijn de Spaanse wijnen immers populairder dan hun Franse tegenhangers. Zo blijkt dat …

Page 1 of 1912345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!