Cursus Homestaging (Vastgoedstyling)

avondonderwijs vastgoedstylist groepslessen home staging, huizendokter volwassenenonderwijs vastgoedstylist avondschool vastgoedstylist

Praktische info

Schrijf je in

cursus vastgoedstylist vastgoedstylist, homestaging, huizendokter, vastgoedbranche, immobiliën, creatief, creativiteit, woning, huis, inrichten, decoratie, herstellingen, renoveren, verkoopsklare woning, vastgoedmakelaar, interieurstylist, groepslessen, thuisstudie, volwassenen opleiding home staging, huizendokter

cursus vastgoedstylist opleiding huizendokter Bouw en techniek 0

Leer alles over homestaging

Homestaging, vastgoedstylist, huizendokter het zijn allemaal synoniemen voor een immens populair beroep. De term homestaging is overgewaaid uit Amerika waar het sinds enkele jaren een echte trend is. Hier is het bij het grote publiek bekend geworden door de vele televisieprogramma’s die er rond gemaakt zijn.

Een homestager knapt huizen op om ze een hogere marktwaarde te geven. Je kan dus zowel je creativiteit en handigheid samen met je zakelijke inzicht combineren. Veel toekomstige verkopers zijn immers op zoek naar iemand die hun kan helpen om de verkoopwaarde op te drijven. Met deze opleiding is je jobzekerheid gegarandeerd.

Beroep met toekomst

De opleiding home staging, huizendokter aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als huizendokter. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Je kan starten als zelfstandig huizendokter, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding home staging, huizendokter!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding home staging, huizendokter is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële attest huizendokter binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 3 lesdagen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding vastgoedstylist wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Praktijkgerichte opleiding

Tijdens de lessen maak je heel wat opdrachten en taken. Op het einde van de lessen zal je hier op beoordeeld worden. Na de lessenreeks wordt je attest naar je thuis opgestuurd. Dit attest is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Vastgoedstyling (Homestaging) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 06/12/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 22/01/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 13/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 20/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 27/02/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 07/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 29/05/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 06/09/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 264.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 26.4 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 237.6 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool home staging, huizendokter cursus huizendokter opleiding Interieur en vastgoed Bouw en techniek 0
Erkenningen home staging, huizendokter

Wist je dat deze module deel uitmaakt van de Allroundopleiding Interieurdesigner?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!