Cursus Spaans Voor Beginners (A1)

Praktische info

Schrijf je in

cursus Spaans voor Beginners spaans beginners, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling,  schriftelijk, uitspraak, , groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding taalopleiding

thuisopleiding natuurlijke cosmetica CVA thuisstudie

Praktijkgerichte cursus Spaans voor Beginners

Wil je graag een praktijkgerichte cursus Spaans voor Beginners volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan is deze opleiding exact waar jij naar op zoek bent.

Je volgt in totaal 15 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je bovendien een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en heb je een basisniveau bereikt dat voldoende is om Spaans te kunnen verstaan, lezen, spreken én schrijven. Dit niveau is gelijk aan het eerste niveau A1 van het Europese Referentiekader voor Spaans.


Je kan deze opleiding ook in Afstandsonderwijs (met online coaching van een vakdocent) volgen.

Voor iedereen toegankelijk

Spaans is een echte wereldtaal die door meer dan 400 miljoen mensen gesproken wordt. Zowel in je persoonlijke als je professionele leven zal een goede kennis van het Spaans je veel voordelen opleveren!

Deze boeiende lessenreeks is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. De opleiding start vanaf de basis en is dan ook ideaal voor mensen zonder kennis (of een zeer beperkte kennis) van het Spaans.

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Welke onderwerpen komen aan bod?

Heb ik extra materiaal nodig voor deze opleiding?

Hoeveel bedraagt het cursusgeld en zijn er kortingen?

Laagste lesgeld

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Spaans – Beginners 18/10/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Spaans – Beginners 15/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Spaans – Beginners 06/03/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Spaans – Beginners 07/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Spaans – Beginners 24/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen taalopleiding

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 1712345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!