Cursus Receptionist (Onthaalmedewerker)

avondonderwijs receptioniste groepslessen onthaalbediende volwassenenonderwijs receptioniste avondschool receptioniste

Om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen met voldoende toekomstmogelijkheden is deze opleiding Receptionist hervormd. Je kan alle informatie vinden op deze pagina.

GRECEP

Praktische info

Schrijf je in

cursus receptioniste receptioniste, onthaalbediende, telefoniste, klanten onthaal, klantencontact, office management, secretaresse, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding onthaalbediende

cursus receptioniste opleiding receptionist 0 0

Word receptionist in GRECEP weken

Als receptionist of onthaalbediende ben jij de eerste die de klanten en zakenpartners van je werkgever ontmoeten. Deze ontmoeting zal in grote mate het beeld bepalen dat de bezoekers krijgen van het bedrijf. Daarom willen bedrijven een goed opgeleide receptionist die volgens de regels van de kunst iemand kan verwelkomen en verder helpen.

Tijdens de groepslessen zal je dan ook een brede opleiding krijgen over alles wat een professionele receptionist moet kunnen. De nadruk van de lessen zal voornamelijk op de praktijk liggen. Je zal telefoongesprekken oefenen, rollenspelen doen, en leren werken met de standaard softwareprogramma’s. Zo ben je in GRECEP weken tijd perfect opgeleid om aan de slag te gaan.

Beroep met toekomst

De opleiding onthaalbediende aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als receptionist. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig receptionist, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding onthaalbediende!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding onthaalbediende is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma receptionist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal GRECEP lessen van GRECEP uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding receptioniste wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

GRECEP

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

GRECEP

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts GRECEP euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

{GRECEP_early_bird_percent}% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van {GRECEP_early_bird_percent} procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van {GRECEP_early_bird_amount} euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts {GRECEP_early_bird_course_price} euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool onthaalbediende cursus receptionist opleiding Administratie en onthaal 0 0
Erkenningen onthaalbediende

GRECEP

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!